«Τους αναζητούσε στα συντρίμμια»: «Ραγίζει» καρδιές ο Τάβι, το σκυλάκι του αδικοχαμένου Βάιου και της συντρόφου του

τους-αναζητούσε-στα-συντρίμμια-ρα-133507

Μια νέα συγκινητική ιστορία για την τραγωδία στα Τέμπη έφερε στο φως σήμερα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live.

Τάβι: Το σκυλάκι του Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου, το σκυλάκι του άτυχου Βάϊου Βλάχου, η πολιτική κηδεία του οποίου τελέστηκε σήμερα στην Καρδίτσα, και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο, τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια και τους αναζητούσε.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης 28/2 πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, την ώρα της σύγκρουσης η σύντροφος του Βάιου, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια, από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αδελφός της στο T-Live, η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Την ώρα του δυστυχήματος, το σκυλάκι του ζευγαριού κατάφερε να βγει από το βαγόνι και για ώρες τους αναζητούσε μέσα στα χωράφια.

Τάβι: «Τους αναζητούσε στα συντρίμμια»

Βάιος Βλάχος, 34 ετών. Επιβάτης στο μοιραίο Intercity 62.

Πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του στην πολιτική κηδεία που έγινε στην Καρδίτσα.

Ο 34χρονος βρέθηκε στην Καρδίτσα με τη σύντροφό του για να περάσουν το τριήμερο της Αποκριάς κοντά στους δικούς τους ανθρώπους. Επιβιβάστηκαν μαζί με το σκυλάκι τους το μοιραίο βράδυ από τη Λάρισα στο τρένο του εφιάλτη για να επιστρέψουν στον τόπο διαμονή τους, στη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ η κοπέλα του νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ο τετράποδος φίλος του που τριγυρνούσε στα συντρίμμια του δυστυχήματος των Τεμπών και τους αναζητούσε ήταν εκεί δίπλα του και σήμερα…

Τραγική ειρωνεία. Ο 34χρονος γεωτεχνικός μηχανικός εργαζόταν στον τομέα της βελτίωσης ασφαλείας υποδομών, ενώ οι σήραγγες των Τεμπών ήταν μέρος της πρακτικής που είχε κάνει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ