Θύμιος Μπουγάς: Μετακόμισε στην Αθήνα, η αλλαγή στην εικόνα του, η νέα δουλειά και το όνειρο για καλύτερο μέλλον

θύμιος-μπουγάς-μετακόμισε-στην-αθήνα-78328

Η εξαφάνισή του Θύμιου Μπουγά στις 4 Μαΐου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ τα όσα είχε βιώσει είχαν συγκινήσει και προβληματίσει πολλούς ανθρώπους σε κάθε σημείο της χώρας μας. Ο Θύμιος δεν άντεξε το bullying και τη χλεύη από ανθρώπους που δεν τον γνώριζαν, αποτραβήχτηκε από όλους και έζησε για λίγες ημέρες σαν χαμένος για να μην έρχεται σε επαφή με κανέναν, προκειμένου να μην τον κοροϊδεύουν για το πρόβλημα που είχε μετά από ένα ατύχημα. Ο Θύμιος Μπουγάς ήταν αγνοούμενος για περίπου 1,5 μήνα και όλοι εύχονταν να βρεθεί σώος. Ευτυχώς, ο Θύμιος βρέθηκε, έλαβε τη στήριξη που έπρεπε -έστω κι αργά- από οικογένεια, φίλους και απλό κόσμο και σιγά σιγά επιστρέφει σε μια κανονικότητα.

Θύμιος Μπουγάς: Η νέα αρχή

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Νατάσα Μποζίνη –που είχε κινητοποιηθεί και όταν εξαφανίστηκε ο Θύμιος- o 39χρονος άνδρας εγκατέλειψε τον Πύργο και βρίσκεται πλέον στην Αθήνα για να δώσει μάχη για το μέλλον του.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία που της έστειλε ο Θύμιος ενώ εργάζεται.

Η φωτογραφία από τη νέα ζωή του Θύμιου Μπουγά

Ο Θύμιος Μπουγάς που έζησε μια ζωή στη σκιά και στο σκοτάδι, που ήταν επί 1,5 μήνα κρυμμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με φωτοβολταϊκά για να έχει φως, ονειρεύεται σήμερα ένα καλύτερο μέλλον με άπλετο φως και ελπίδα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ