Ο λόγος που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

ο-λόγος-που-η-αλίκη-βουγιουκλάκη-δεν-συ-87641

Σε συνέντευξή του ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπάζογλου, αποκάλυψε ότι η Εθνική μας σταρ δεν συμπαθούσε τον δημοφιλή ηθοποιό, Γιάννη Μπέζο.

Είναι μια από τις ιστορίες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές και έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Μπέζος ήταν πολύ κοντά στο να συνεργαστούν στο μιούζικαλ «Εβίτα», κάτι που τελικά δεν έγινε.

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Γιάννης Μπέζος: Τι ακριβώς συνέβη

Ήταν τη σεζόν 1981-82, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πραγματοποιεί το μεγάλο της όνειρο. Ανεβάζει στο θέατρο ΑΛΙΚΗ την «Εβίτα». Η παράσταση είχε τεράστια επιτυχία και συνεχίστηκε στο θερινό θέατρο ΑΛΙΚΗ, το καλοκαίρι του 1982. Ο Βλάσσης Μπονάτσος ερμήνευσε τον Τσε στην «Εβίτα» και για το ρόλο του Περόν επιλέχθηκε ο Δημήτρης Μαλαβέτας.

Ο λόγος που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

Στο έργο επρόκειτο να παίξει και ο Γιάννης Μπέζος, τον οποίο επέλεξε αν και δεν συμπαθούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο χορογράφος και προσωπικός φίλος της Αλίκη, Δημήτρης Παπάζογλου, είχε πει σε συνέντευξή του στο «Thema People» και στη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά:

«Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχε περάσει από οντισιόν για το μιούζικαλ “Εβίτα” και τον είχαμε επιλέξει, αλλά τελικά κάποιες δικές του υποχρεώσεις δεν ευνόησαν τη συνεργασία. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αναγνώριζε το ταλέντο του, αλλά δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δεν συμπαθούσε κανέναν που ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ