Κέρδισε 30εκατ. στο λαχείο, τα πήρε με μάσκα και το έκρυψε από την οικογένειά του για να μην γίνουν τεμπέληδες

κέρδισε-30εκατ-στο-λαχείο-τα-πήρε-με-μάσ-80992

Απίστευτο κι όμως…αληθινό! Ένας Κινέζος κέρδισε ένα τεράστιο ποσό στο τζακ ποτ, όμως αποφάσισε να το αποκρύψει από την οικογένειά του προκειμένου να μην…τεμπελιάζουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ζωή ενός άντρα στην Κίνα άλλαξε όταν κέρδισε στο λαχείο 30 εκατομμύρια ευρώ, όμως αποφάσισε να μην πει τίποτα στη γυναίκα και στο παιδί του, διότι θεώρησε ότι με την ευκολία και την άνεση που θα τους παρείχαν τα χρήματα αυτά υπήρχε ο κίνδυνος να γίνουν τεμπέληδες.

Έτσι αποφάσισε να πάει να παραλάβει την επιταγή φορώντας μια στολή χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία του. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Λι» προκειμένου να μην γίνει γνωστή η ταυτότητά του.

Κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο λαχείο αλλά το έκρυψε από την γυναίκα και το παιδί του

«Δεν το έχω πει στη γυναίκα και στο παιδί μου ότι κέρδισα. Ανησυχώ μήπως αισθανθούν ανώτεροι από τους άλλους ανθρώπους λόγω των χρημάτων και αλλά και για το ενδεχόμενο να μην εργαστούν ή σπουδάσουν στο μέλλον», ανέφερε ο μεγάλος νικητής του τζακ ποτ.

Ο «Λι» πάντως, δώρισε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κινέζος κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο λαχείο και δώρισε 5 εκατ. σε φιλανθρωπίες

Ο «Λι» πάντως, δώρισε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο «Λι» είχε αγοράσει 40 λαχνούς και κάθε ένας από αυτούς είχε τους ίδιους επτά αριθμούς. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι είχε τους νικητήριους αριθμούς 2, 15, 19, 26, 27, 29 και 2. Ο άνδρας έμεινε σε ένα ξενοδοχείο το Σαββατοκύριακο, πριν παραλάβει τα κέρδη του.

«Δεν έφυγα από το ξενοδοχείο επειδή φοβόμουν πως αν έβγαινα έξω θα έχανα το λαχείο», είπε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ