Γρηγόρης Τσιάλτας: Ο Έλληνας που κέρδισε 70 εκατομμύρια στο Λόττο θα τα ξοδέψει με τη μεγάλη του οικογένεια

Όπως δήλωσε και ο Γρηγόρης Τσιάλτας, «είναι λίγο κλισέ, ακριβώς όπως εκείνη η ταινία (My Big Fat Greek Wedding), αλλά δεν θα το ήθελα αλλιώς»
γρηγόρης-τσιάλτας-ο-έλληνας-που-κέρδι-195627

Ο Γκρέγκορι Τσιάλτας από το Τορόντο δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν συνειδητοποίησε ότι έχει κερδίσει 70 εκατ. δολάρια στο Lotto Max. Δημόσιος υπάλληλος που πρόσφατα έχει βγει στην σύνταξη στόχος του είναι τώρα να φροντίσει την μεγάλη ελληνική οικογένεια του.

Γρηγόρης Τσιάλτας: Τι δήλωσε ο μεγάλος νικητής για τη νίκη του

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια», δήλωσε ο Τσιάλτας, ο οποίος είναι πατέρας και ελεύθερος, στην OLG, σύμφωνα με την Toronto Sun.

«Είναι λίγο κλισέ, ακριβώς όπως εκείνη η ταινία (My Big Fat Greek Wedding), αλλά δεν θα το ήθελα αλλιώς. Γι’ αυτό και απευθύνθηκα πρώτος σε αυτούς με αυτή την απίστευτη είδηση», τόνισε.

Ο Τσιάλτας αγόρασε το τυχερό δελτίο, ενώ βρισκόταν έξω για ψώνια και επέλεξε αριθμούς σημαντικούς για τα παιδιά του, τα αδέλφια του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Είπε ότι αρχικά νόμιζε ότι είχε βρει μόνο τρεις αριθμούς, αλλά κάτι του είπε να το ελέγξει ξανά το δελτίο.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τους αριθμούς από λάθος ημερομηνία κλήρωσης», δήλωσε ο Τσιάλτας.

«Έτσι, γύρισα πίσω για να βρω τα αποτελέσματα από την κλήρωση του Lotto Max στις 19 Απριλίου και τότε είδα ότι βρήκα και τους επτά αριθμούς. Έπαθα απόλυτο σοκ!».

Ακόμη δεν το πίστευε και τηλεφώνησε στον καλύτερό του φίλο για να επιβεβαιώσει τη νίκη. «Του ζήτησα να ελέγξει τους αριθμούς στο OLG.ca και να μου τους διαβάσει».

Γρηγόρης Τσιάλτας: Όταν μοιράστηκε τα ευχάριστα με την οικογένεια του

«Αποφασίσαμε να συναντηθούμε σε ένα κατάστημα κοντά στα σπίτια μας και να τα ελέγξουμε τριπλά, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα ελέγχου στο κατάστημα. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τι είχε συμβεί, το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να φύγω από το κατάστημα ήσυχα, αλλά ο φίλος μου είχε φρικάρει!».

Ο Τσιάλτας θέλησε να μοιραστεί τα νέα με την οικογένειά του. «Τους κάλεσα όλους στο FaceTime για να μοιραστώ αυτά τα συναρπαστικά νέα, αλλά κανείς δεν με πίστεψε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να τους πείσω ότι ήταν αλήθεια».

Αφού αντιμετώπισε κάποια θέματα με την υγεία του τον περασμένο χρόνο, ο Τσιάλτας δήλωσε ότι η υποστήριξη της οικογένειάς του σήμαινε πολλά. «Ήταν συγκινητικό να έχω την αγάπη τους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της απίστευτης εμπειρίας», δήλωσε. «Με κράτησαν προσγειωμένο και συγκεντρωμένο σε αυτό που είναι πιο σημαντικό – η οικογένειά μου».

Ανάμεσα στα σχέδια για τις δαπάνες του είναι τα ταξίδια, η εξασφάλιση ότι τα παιδιά του θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, πιθανώς νέα αυτοκίνητα και σπίτια για την πιο κοντινή οικογένειά του και η προσφορά στην κοινότητα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

17χρονη Νικολέτα: Οργή για τη μη ανάγνωση του Ευαγγελίου στην κηδεία της

Ελένη Χατζίδου: «Με έπιασε ένας απίστευτος πόνος στη δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου»

Κατεψυγμένα φρούτα: Tα οφέλη για την υγεία, οι κίνδυνοι και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ