«Ήταν νεκρός δίπλα μου, δεν τσίριξα για τα παιδιά»: Ανατρίχιασαν οι κριτές του MasterChef με την Κωνσταντίνα

ήταν-νεκρός-δίπλα-μου-δεν-τσίριξα-για-115467

Πρεμιέρα χθες για το MasterChef 7 και το παιχνίδι ξεκίνησε με τις οντισιόν. Κάποια από τους συμμετέχοντες, η Κωνσταντίνα, ετών 46, από Καβάλα μίλησε για το πώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

H διαγωνιζόμενη μιλώντας για το πώς βρέθηκε στο MasterChef εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν, ένα πρωινό κι ενώ είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι, ο σύζυγός της δεν ξύπνησε ποτέ.

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω, έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος, έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε η Κωνσταντίνα.

Συγκλονισμένος από την ιστορία της Κωνσταντίνας ο Σωτήρης Κοντιζάς

«Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά τη μαγειρική στη ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από τη μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1, 2, 3 κι ήταν μαγικό».

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Κωνσταντίνας

«Δεν ξέρω από πού κρατήθηκα. Ξέρω ότι έπρεπε να παλέψω για να γίνει η καθημερινότητά μας όπως ήτανε πριν» είπε στο τέλος η Κωνσταντίνα.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ