«Παναγία μου, δεν μπορώ να μιλήσω»: «Λύγισε» ο Μιχάλης Αεράκης στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού με αυτό που αντίκρυσε

παναγία-μου-δεν-μπορώ-να-μιλήσω-λύγ-176607

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023, μέσα από τη συχνότητα του Alpha η εκπομπή “The Secret Song” με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Στο πρώτο επεισόδιο βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Αεράκης. Σε αυτή την ξεχωριστή τηλεοπτική του στιγμή, ο δημοφιλής ηθοποιός περίμενε να δει την όμορφη έκπληξη που του έχουν ετοιμάσει.

«Τόσο τρακ είχα να αισθανθώ από όταν πρωτοπήγα στην Επίδαυρο», ομολόγησε αρχικά ο ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού.

“Λύγισε” ο Μιχάλης Αεράκης στην πρεμιέρα του Secret Song

Η έκπληξη που περίμενε ο Μιχάλης Αεράκης ήταν από την οικογένειά του. Στη σκηνή ανέβηκε ο γιος του Μιχάλη Αεράκη, Σπύρος, αλλά και η σύζυγός του, Βάλια. Μαμά και γιος είχαν δίπλα τους και αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού και όλοι μαζί του χάρισαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Το τραγούδι που ερμηνεύτηκε για τον Μιχάλη Αεράκη ήταν του Νίκου Ξυλούρη “Ήταν μια φορά”, το οποίο “ταξίδεψε” τον ηθοποιό στα παιδικά του χρόνια και στη πατρίδα του, την Κρήτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σκηνικής παρουσίασης, δε, ο έμπειρος πρωταγωνιστής δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς βουρκωμένος και σε σημεία να ξεσπάει σε δάκρυα. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή τα μέλη της οικογένειας του για να ολοκληρώσουν αυτή την ιδιαίτερη έκπληξη.

«Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω… Ξέρεις τι μου θύμισες; Τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου που έκανε κάτι τέτοια και να που ήρθε σε εμένα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα. Πω πω, μεγαλεία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα να κλάψω πολλά χρόνια», παραδέχθηκε, εμφανώς συγκινημένος, ο Μιχάλης Αεράκης στην Ναταλία Γερμανού σε αυτή την επίσημη τηλεοπτική πρώτη για το Secret Song του Alpha.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ