Παγιδευμένοι: Το twitter «υποκλίνεται» στην συγκλονιστική ερμηνεία της μάνας και πονάει μαζί της

παγιδευμένοι-το-twitter-υποκλίνεται-στην-62875

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έχουν καταφέρει να κερδίσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό και τα διθυραμβικά σχόλια δεν έχουν τέλος.

Παγιδευμένοι: Τι παρακολουθούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση. Θα αντέξει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης της στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι»; Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της. Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον μυστικό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή. Θα μπορέσουν να αποδείξουν την ενοχή του; Η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο, με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους είναι ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει ώστε να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Το twitter παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις με τους χρήστες να έχουν πάρει κυριολεκτικά «φωτιά». Στο σημερινό επεισόδιο το twitter υποκλίνεται στην συγκλονιστική ερμηνεία της μάνας και πενθεί μαζί της.

Παγιδευμένοι: Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ