Οι δύσκολες ώρες της Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα φτάσει 45 κιλά, δε μπορούσα να καταπιώ, εκεί με “χτύπησε”»

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μία προσωπική εξομολόγηση, στον αέρα της εκπομπής της «Ζήσε Αλλιώς», για τις κρίσεις πανικού, αποκαλύπτοντας τον
οι-δύσκολες-ώρες-της-σοφία-αλιμπέρτη-155493

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μία προσωπική εξομολόγηση, στον αέρα της εκπομπής της «Ζήσε Αλλιώς», για τις κρίσεις πανικού, αποκαλύπτοντας τον Γολγοθά που πέρασε, πριν χρόνια, ενώ ανέφερε πως και τα παιδιά της έχουν έρθει αντιμέτωπα μαζί της.

Οι κρίσεις πανικού της Σοφίας Αλιμπέρτη και των παιδιών της

 

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1, μιλώντας με την Αφροδίτη Κουρτάκη, «θέλω να σε αγκαλιάσω, πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Έχω περάσει κι εγώ κρίσεις πανικού, έχουν περάσει και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα».

 

Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φτάσει να ζυγίζει 45 κιλά

 

Και συμπληρώνει η Σοφία Αλιμπέρτη «εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, «κλείδωνε» ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με «χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά». Κατ’ αρχάς δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, οπότε φαντάζεσαι ότι η ζωή μου πάντα έτρεχε. Έκανα πολλά πράγματα που δεν θα ‘πρεπε να τα κάνει ένα παιδί, οπότε εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια. Εγώ τι έκανα από μόνη μου – επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό: έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα».

 

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια επεσήμανε «ο μεγάλος μου γιος λέει ότι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή είναι να είμαστε ευτυχισμένοι».

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ