Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω χωρίς να κλάψω…»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής με αφορμή τον σημερινό καλεσμένο, Μανόλη Λιδάκη και το τραγούδι «Για να σε συναντήσω»
νάνσυ-ζαμπέτογλου-μαζεύω-πολύ-τα-κομ-202160

Εμφανώς συγκινημένη είδαμε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το πρωί της Δευτέρας, 24 Ιουνίου, στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την παρουσιάστρια να περιγράφει στον καλεσμένο της μια ιδιαίτερη για εκείνη και την οικογένειά της ιστορία. Γενικότερα, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τη Ζαμπέτογλου να δακρύζει στον αέρα ή να συγκινείται έντονα. Αυτήν τη φορά η παρουσιάστρια προσπάθησε πολύ να κρατηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αφορμή λοιπόν, ήταν ένα από τα πολύ αγαπημένα και τραγουδισμένα από τον κόσμο κομμάτια του Μανώλη Λιδάκη, ο οποίος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής.

Η μεγάλη συγκίνηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του «Στούντιο 4»

«Θέλω να σου πω ότι είσαι ο οικογενειακός μας τραγουδιστής. Τώρα μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω αυτό χωρίς να κλάψω. Το ‘Για να σε συναντήσω’ δεν έχω κάτι άλλο να πω τώρα…», είπε με συγκίνηση στη φωνή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και συνέχισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος:

«Είναι το αγαπημένο κομμάτι της κόρης της!».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνέχισε:

«Είναι το αγαπημένο κομμάτι της κόρης μου και του μπαμπά της, κοιτιούνται στα μάτια και μου το τραγουδάνε».

«Το ‘Για να σε συναντήσω’ είναι το αγαπημένο τραγούδι της κόρης μου και του μπαμπά της»

Ο Μανώλης Λιδάκης βρέθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στον καναπέ του «Στούντιο 4». Η παρουσιάστρια, καλωσορίζοντας τον καλλιτέχνη, αποκάλυψε φανερά συγκινημένη, πως το αγαπημένο τραγούδι της κόρης της και του συζύγου της είναι η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή «Για να σε συναντήσω».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πραγματικά με φύλαξε ο Θεός»

Ξέσπασε σε κλάματα on air η Ζαμπέτογλου: «Μπορείτε να με βγάλετε από το πλάνο;»

«Γιατί μου το κάνετε αυτό;»: Η Ζαμπέτογλου έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής για λόγο που κανείς δεν περίμενε

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ