Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο λόγος που δεν προβάλλεται ποτέ το Πασχαλινό επεισόδιο

Γιατί δεν προβάλλεται πια το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1;
κωνσταντίνου-και-ελένης-ο-λόγος-που-δε-190640

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι κάτι σαν τα ελληνικά «Φιλαράκια». Το βλέπεις για 100ή φορά ενώ τρως, διαβάζεις, κοιμάσαι, ξυπνάς, κάνεις διάδρομο, μαγειρεύεις και δεν το βαριέσαι ποτέ ακόμη κι αν μπορείς να πεις τις ατάκες πριν καν τις ξεστομίσουν οι ηθοποιοί.

Ωστόσο, ποντάρουμε στο ότι υπάρχει ένα επεισόδιο που σίγουρα δεν θυμάσαι απέξω γιατί το έχεις δει ελάχιστες φορές στην τηλεόραση – κι αυτό γιατί…δεν προβάλλεται πια. Ο λόγος για το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς.

Γιατί δεν προβάλλεται πια το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Αν και η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» παίζεται συνεχόμενα εδώ και δεκαετίες, υπάρχει ένα επεισόδιο σχεδόν άγνωστο συγκριτικά με τα υπόλοιπα, αφού δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση.

Πρόκειται για το πασχαλινό επεισόδιο, με τίτλο «Τα αυγά και τα πασχάλια», το οποίο υπάρχει μεν ελεύθερο στο YouTube, αλλά έχει σταματήσει να παίζεται στην τηλεόραση.

Αν και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή επεισόδια ολόκληρης της σειράς, μετρώντας 1.5 εκατομμύρια views στο Youtube, μια συγκεκριμένη σκηνή μπλοκάρει την τηλεοπτική προβολή του.

Στο επεισόδιο (60ο της σειράς) ο Μάνθος έχει χωρίσει μεταξύ άλλων με την Πέγκυ με αποτέλεσμα να βρεθούν στο Μαρούσι με άλλους συντρόφους, αλλά καταλήγουν τελικά να κάνουν όλοι μαζί Πάσχα στην Αθήνα.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν προβάλλεται το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο λόγος που δεν προβάλλεται βρίσκεται, ωστόσο, στο 25:32 του επεισοδίου, όταν η Πέγκυ φιλάει την Ελένη στο στόμα δύο φορές.

Για την ιστορία, ο Χάρης Ρώμας έχει αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξη στο γεγονός πως δεν προβάλλονται ορισμένα επεισόδια της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», λόγω ώρας.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” δεν έχει πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70 όλα μαζί. Και δεν παίζονται και όλα στην τηλεόραση. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία, εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Γι’ αυτό προβάλλονται περίπου τα 60 από αυτά» έχει πει.

Το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Άντζελα Γκερέκου στο νησί της: Βρέθηκε στην Κέρκυρα, μας έδειξε την μητέρα της και δεν της μοιάζει καθόλου

Πάσχα: Η επική απάντηση παιδιού που “ξενέρωσε” με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο – «Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα»

Δάκρυσε και η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή «Συνδέσεις»: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ