«Και πολύ σου πέφτει»: 52χρονος ταξιτζής στο First Dates ρίχνει χυλόπιτα στη 46χρονη Έλενα για απίστευτο λόγο και το Twitter παίρνει φωτιά

και-πολύ-σου-πέφτει-52χρονος-ταξιτζής-162101

Στο χθεσινό επεισόδιο του First Dates, η 46χρονη Έλενα συνάντησε πρώτη φορά τον 52χρονο Μάκη και κατά τη διάρκεια του ραντεβού ένοιωσε ότι ταιριάζουν και δήλωσε στην κάμερα ότι θα ήθελε να ξαναβγούν μαζί, χωρίς να περιμένει, όμως ότι από την πλευρά του Μάκη θα υπήρχε μία άλλη απάντηση…

52χρονος ταξιτζής στο First Dates ρίχνει χυλόπιτα στη 46χρονη Έλενα για απίστευτο λόγο

Ο 52χρονος Βολιώτης δήλωσε στην κάμερα του Star: «Είσαι ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή, αλλά πιστεύω ότι δε θα ταιριάξουμε».

First Dates: Ο Μάκης και η Έλενα τελικά δεν τα βρήκανε

Στη συνέχεια η Έλενα, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ερωτική ανταπόκριση από τον Μάκη, δήλωσε στις κάμερες πως θα ήθελε να τον γνωρίσει περισσότερο σε φιλικό επίπεδο.

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να καταλάβει τον λόγο που ο Μάκης δε θεωρεί ότι ταιριάζουν με τον παρακάτω διάλογο να λαμβάνει χώρα μπροστά στην κάμερα:

E: Γιατί λες όχι;

Μ: Αισθάνομαι ότι δε μου αρέσεις αρκετά για να κάνουμε κάτι.

Ε: Δε σου αρέσω αρκετά. Γιατί;

M: Έτσι απλά.

Ε: Παιδιά καταλάβατε; Την έφαγα τη χυλόπιτα

«Κατάλαβες τώρα που με ρωτάνε γιατί είσαι μόνη σου εσύ τέτοια κοπέλα; Γιατί τρώω χυλόπιτες αγάπη μου απ’ όλους», είπε γελώντας η Έλενα.

To Twitter στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της Έλενας και ειδικότερα μετά την απόρριψη του Μάκη τα tweets ήταν υποστηρικτικά προς την απογοητευμένη Θεσσαλονικιά.

Το Twitter «δίκασε» τον 52χρονο ταξιτζή

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ