MEDIA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Έλενα Μαυρίδου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο – «Ευτυχία θα πει…»

Αλεξάνδρα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 59δ.

Η Έλενα Μαυρίδου έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Λάλο, αποφεύγοντας δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις. Το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 όμως, η Έλενα Μαυρίδου, προχώρησε σε μια ανάρτηση που για πολλούς έκρυβε πίσω της κάτι.

Η ανάρτηση της Έλενας Μαυρίδου στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη από το βιβλίο «Ασκητική».

«Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες. Τί θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαυρίδου.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Το παρασκήνιο του χωρισμού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου δεν είναι πια μαζί και μάλιστα ο ηθοποιός έχει νοικιάσει νέο σπίτι αρκετά κοντά σε αυτό, που έμενε με την οικογένειά του.

Η Έλενα Μαυρίδου μένει μαζί με την κόρη τους, στο σπίτι τους στα Πετράλωνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγάριου και πως στην παρούσα φάση η επικοινωνία τους παραμένει τυπική σε ότι αφορά το παιδί τους.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Γιώργος Τσατραφύλλιας – «Μοιρασμένος ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα»

Πάσχα: Αναλυτικά ανά ημέρα ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Πού θα βρέχει

Βάσω Γουλιελμάκη: Συγκινεί το μεταφυσικό φαινόμενο που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας της

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ