MEDIA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Αν δεν σε χαλάει να βαλαντώνεις στο κλάμα, πάτα play στην Νο1 σειρά του Netflix

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 56δ.

Αν είναι μια από αυτές τις ημέρες που σκρολάρεις ατελείωτα στην πλατφόρμα του Netflix προκειμένου να δεις κάτι πριν σε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, αφενός σε καταλαβαίνουμε, αφετέρου υπάρχει μια πρόταση που θα σε γλιτώσει από το ψάξιμο. Αρκεί βέβαια, να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι το δάκρυ θα τρέξει κορόμηλο και να είσαι εντάξει με αυτό.

Ο λόγος για τη σειρά One Day του Netflix.

Βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ – σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, έρχεται να σε συνεπάρει με μια ιστορία αγάπης γεμάτη τρυφερότητα, χιούμορ και ρεαλισμό. Αν σου θυμίζει κάτι, ίσως έχεις δει την ομώνυμη ταινία με του 2011 με την Αν Χάθαγουεϊ και τον Τζιμ Στράτζες.

Η πλοκή της σειράς One Day στο Netflix

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Έμμα και ο Ντέξτερ, δύο φοιτητές πανεπιστημίου στο Εδιμβούργο, οι οποίοι έρχονται κοντά στον τελευταίο χορό του λυκείου, στον χορό αποφοίτησης στις 15 Ιουλίου 1988, και ενώ είναι εμφανής η φλόγα ανάμεσά τους, αποφασίζουν να μην κάνουν σεξ και να μην προχωρήσουν ερωτικά, γιατί θα ακολουθήσει ο καθένας διαφορετικά μονοπάτια, σε διαφορετικές πόλεις. Συμφωνούν όμως να κρατήσουν επαφή και να μη μείνουν μια ανάμνηση. Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη, όμως οι καταστάσεις τους ωθούν σε διαφορετικούς δρόμους.

Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, στις 15 Ιουλίου, η σειρά μας μεταφέρει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, ακολουθώντας την Έμμα και τον Ντέξτερ στις παράλληλες ζωές τους. Βλέπουμε την εξέλιξή τους, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους, τις χαρές και τις λύπες τους, καθώς και την αέναη έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Η σειρά ξεχωρίζει για την ρεαλιστική απεικόνιση των σχέσεων. Η Έμμα και ο Ντέξτερ δεν είναι τέλειοι, κάνουν λάθη, έρχονται σε αντιπαράθεση, χωρίζουν και ξανασμίγουν. Η σειρά αγγίζει με ειλικρίνεια θέματα όπως η φιλία, η καριέρα, η οικογένεια, η απώλεια και η αναζήτηση της ευτυχίας.

Παράλληλα, η σειρά διαπνέεται από μια γλυκιά μελαγχολία. Ο χρόνος περνάει, οι άνθρωποι αλλάζουν, και η σχέση της Έμμα και του Ντέξτερ δοκιμάζεται. Η σειρά μας καλεί να σκεφτούμε την αξία του χρόνου, την σημασία των επιλογών μας και την δύναμη της αληθινής αγάπης.

Το One Day είναι μια σειρά δεκατεσσάρων επεισοδίων για όσους έχουν αγαπήσει και αγαπήθηκαν, για όσους ονειρεύονται και ελπίζουν, για όσους αναζητούν την αληθινή σύνδεση. Μια σειρά που θα σας αγγίξει, θα σας συγκινήσει μέχρι δακρύων και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Μια σειρά που σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά την αξία της στιγμής και της εξωτερίκευσης των πιο βαθιών σας επιθυμιών και συναισθημάτων χωρίς αναβολές…

Πάρτε χαρτομάντιλα και πατήστε το Play.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η δουλειά των ονείρων σας: Δίνουν μισθό 20.600€ για να δουλέψετε στο Netflix – Πως θα κάνετε αίτηση

Κατάθεση ψυχής από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες»

Άγιοι Ανάργυροι: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής – «Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Εμένα;»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ