ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τζέλα Παυλάκου: Πώς είναι σήμερα η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 0δ.

Η Τζέλα Παυλάκου ήταν μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες ειδήσεων του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του ’90. Έχει αποτυπωθεί στη μνήμη των Ελλήνων ως τη γυναίκα που παρουσίαζε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στον Ant1. Η δημοσιογράφος, η οποία σε πείσμα όλων, καθιέρωσε τα γυαλιά μυωπίας στο τηλεοπτικό γυαλί, εγκατέλειψε οριστικά την τηλεόραση.

Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το ραδιόφωνο. Για λόγους που κανείς ποτέ δεν έμαθε έκλεισε οριστικά πίσω την πόρτα της φεύγοντας από την τηλεόραση του Ant1.

Στο ραδιόφωνο βρίσκει κανείς σήμερα την παρουσιάστρια Τζέλα Παυλάκου

Μετά από πολλά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, σήμερα ζει στο Χαλάνδρι και εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Παράλληλα, έχει αναλάβει εκπαιδευτικά προγράμματα, μαθαίνοντας σε παιδιά τη μαγεία του ραδιοφώνου.

Η επαγγελματική της πορεία έχει κάνει μια στροφή από την τηλεόραση στο ραδιόφωνο, όπου συνεχίζει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάποια στιγμή, η Τζέλα Παυλάκου ηγήθηκε της πρωτοβουλίας «Μαθαίνω το ραδιόφωνο στον Αθήνα 9.84» που είχε ως σκοπό να ξεναγήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες από σχολεία της Αθήνας στις εγκαταστάσεις του σταθμού και να μυηθούν στη “μαγεία” του ραδιοφώνου.

Η ακόλουθη φωτογραφία είναι από αυτή την εκδήλωση.

Έτσι είναι σήμερα η Τζέλα Παυλάκου

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κώστας Φραγκολιάς: «Έχουμε πάψει να μιλάμε με τον Άρη Σοϊλέδη»

«Ξέρω ότι σαν το φαγητό της μάνας μας δεν υπάρχει, αλλά με ενοχλεί που το αναφέρει συνέχεια»

Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει όσα του είπε ο μοναχός στο αεροδρόμιο

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ