Για τις γιαγιάδες όλου του κόσμου: Όταν η μαμά σου γίνεται γιαγιά, ξέρεις πάντα ότι κάποιος αγαπά τα παιδιά σου όσο εσύ

Σαν την αγάπη των γιαγιάδων για τα εγγόνια τους δεν υπάρχει και είναι αυτή η αγάπη που μας έδωσαν οι μητέρες μας όταν ήμασταν μικροί.
για-τις-γιαγιάδες-όλου-του-κόσμου-όταν-190745

Υπάρχει λόγος πίσω από το γνωστό ρητό, «του παιδιού μου το παιδί, δύο φορές παιδί μου» για τις γιαγιάδες. Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από το να βλέπεις τα παιδιά σου να τρέχουν με χαρά και να παίζουν στην αυλή της μητέρας σου.

Η αγάπη της γιαγιάς: Λίγα λόγια για τις μητέρες μας

Είναι αλήθεια, ότι σε γυρίζει πίσω σε όμορφες αναμνήσεις με τη δική σου μαμά, όταν ήσουν παιδί, γελώντας κάθε φορά μαζί της ενώ γλείφατε κρυφά τη ζύμη από το κουτάλι ή το μίξερ κάθε φορά που έφτιαχνε ένα κέικ, μπισκότα ή κορμό σοκολάτας για εμάς

Τότε που την αγκάλιαζες βλέποντας ταινία, μαθαίνοντας να παίζω παιχνίδια, να τρώμε σνακ μαζί και να μιλάμε για τα πάντα.

Και βλέποντας τα παιδιά σου με τη μητέρα σου, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο πολύτιμη στην καρδιά σου, φτιάχνετε μαζί αναμνήσεις, κι εκεί η καρδιά σου νιώθεις ότι θα εκραγεί από χαρά.

Και είναι τόσο μεγάλη η παρηγοριά του να ξέρεις ότι κάποιος άλλος αγαπά τα παιδιά σου, ότι κάποιος θέλει να ξέρει τα πάντα γι’ αυτά, επιθυμεί ν είναι παρούσα σε κάθε μεγάλο παιχνίδι ή ρεσιτάλ ή δραστηριότητα, θέλει να τα προστατέψει, να τα πνίξει στις αγκαλιές και τα φιλιά και αγαπά τον ήχο των γέλιων τους όσο εσύ.

Σου ζεσταίνει την καρδιά να ξέρεις ότι τα παιδιά σου σημαίνουν τα πάντα για εκείνη.

Και είναι τόσο σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να στραφείς σ’ εκείνη για συμβουλές μπορείς να μοιραστείς μαζί της κάθε έννοια σου για τα παιδιά σου Γιατί είναι και εκείνη μητέρα, και ξέρει καλά όχι μόνο τη μητρότητα, αλλά και σένα. Γι’ αυτό και για πολλούς λόγους ακόμα τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να βλέπεις τη μαμά σου με τα παιδιά σου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Αθηνά Οικονομάκου: Το single Πάσχα με φίλες και η ηλιοθεραπεία στην πισίνα

Πιο λαμπερή από ποτέ η Μαριάννα Λάτση: Στα 71 της δείχνει σαν 30αρα – Η εκρηκτική εμφάνιση με μίνι φόρεμα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ