ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Γλυκερία: «Πιστεύω στην ανάσταση της ψυχής κι ότι ταξιδεύει αιώνια»

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 41δ.

Η Γλυκερία μίλησε στην εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απώλεια της μητέρας της.

«Ο ανταγωνισμός πλέον, είναι μεγαλύτερος. Η τηλεόραση πλέον, δημιουργεί αστέρια, όχι επειδή αξίζουν να είναι εκεί που είναι, αλλά δεν έχει σημασία, γιατί όλα είναι κύκλοι. Έχουν το δικαίωμα να δημιουργήσουν στη ζωή τους».

«Δεν είχα ανασφάλεια, όταν ξεκίνησα το τραγούδι, ήμουν πολύ σίγουρη για μένα. Είχα και πρακτικής φύσης στήριγμα, τον άντρα μου».

«Έχω κάνει σπουδαίες συνεργασίες, έχω αποκομίσει πολλά δώρα από αυτές τις συνεργασίες, γιατί με όσους ανθρώπους συνεργάστηκα πραγματικά με αγάπησαν και με πίστεψαν και από όλες αυτές τις συνεργασίες έχω πολύ καλές εμπειρίες. Έχω συνεργαστεί πολύ με τον Γιώργο Νταλάρα, στον οποίο οφείλω και πάρα πολλά, σχεδόν το ξεκίνημά μου. Με τη Μαρινέλλα, με την Ελένη Βιτάλη, με τον Γιάννη Πάριο, με τον Τόλη Βοσκόπουλο και βεβαίως, με πάρα πολλούς ακόμα.

«Το “Σε μία σχεδία” το αφιέρωσα στη μητέρα μου, είναι ούτως ή άλλως ένα τραγούδι ζωής για εμένα. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, δεν μπόρεσα να το πω. Από τα κλάματα δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην κατάσταση».

«Πιστεύω ότι τίποτα δεν χάνεται, για αυτό και της μιλώ της μαμάς μου. Τη ρωτώ τι κάνει εκεί που βρίσκεται και νομίζω ότι έχω μία επαφή μαζί της, γιατί η ψυχή δεν χάνεται ποτέ. Πιστεύω στην ανάσταση της ψυχής κι ότι ταξιδεύει αιώνια. Έχει φύγει από την γη που ζει τα δύσκολα και μετά είναι τα εύκολα. Εκεί είναι όλα τα καλά».

Γλυκερία: «Μιλάω στη μαμά μου που έχει φύγει από τη ζωή, η ψυχή δεν χάνεται ποτέ»

Η Γλυκερία ερμηνεύει το «Ω γλυκύ μου έαρ» και τα τραγούδια της άνοιξης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη



Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

45 χρόνια παντρεμένοι: Αυτός είναι ο «άγνωστος» σύζυγος της Γλυκερίας – Ο γιος τους ακολουθεί τα χνάρια τους

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για 7η φορά

Καινούργιου σε Μαλέσκου: «Γράφουν ότι έχουμε τον ίδιο πλαστικό. Δίδυμες Μπάρμπι»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ