Δε θα τις αναγνώριζε ούτε η Λασκαράκη: Μεγάλωσαν και άλλαξαν πολύ οι μικρές «Σάντρα» και «Χαρά» από «Το σόι σου»

δε-θα-τις-αναγνώριζε-ούτε-η-λασκαράκη-μ-135927

Τις γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά « Το σόι σου». Ο λόγος, φυσικά, για την Βάσια Γκολφινοπούλου και την Ηλιάνα Γαλάνη, τις μικρές κόρες της Βάσως Λασκαράκη και του Ηλία Μελέτη. Αυτή τη φορά παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία μεταξύ άλλων  μίλησαν για την εμπειρία τους στα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου» , αλλά και με τι ασχολούνται σήμερα.

Χαρά και Σάντρα για « Το σόι σου»: « Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία»

Αρχικά η Βάσια Γκολφινοπούλου σχολίασε ότι για την ίδια η σειρά «Το σόι σου» ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, «τέσσερα πολύ όμορφα χρόνιά που πραγματικά τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή»

Η Ηλιάνα Γαλάνη περιέγραψε την εκκίνησή της στο χώρο του θεάματος : «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρωτήσαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της ”Χαράς” στη σειρά».

Ηλιάνα Γαλάνη για «Το σόι σου»: «Πίστευαν πως έχω ”καβαλήσει το καλάμι”»

Τα κορίτσια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εξήγησαν πώς συνδύαζαν το χρόνο τους μεταξύ των γυρισμάτων και των υπόλοιπων υποχρεώσεων τους.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», είπε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Η Ηλιάνα Γαλάνη θυμάται ότι πήγαινε κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο κι έπαιρνα το ταπεράκι με το φαγητό της τρώγοντας στο αυτοκίνητο ενώ είχε διπλά της το σενάριο της σειράς.

«Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου που πίστευαν πως έχω ”καβαλήσει το καλάμι”, αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό», παραδέχθηκε η Ηλιάνα Γαλάνη.

Και συμπλήρωσε η Βάσια Γκολφινοπούλου: «Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε έξω και αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχαμε πάει σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια εκεί που μου ζητούσαν το τηλέφωνο μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά αυτά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες».

«Σε μια εκδρομή που είχαμε πάει με το δημοτικό σε ένα θέατρο, ήρθε ένα μπούγιο με παιδιά και αρχίσαν να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», περιέγραψε η Ηλιάνα Γαλάνη.

Βάσια Γκολφινοπούλου για «Το σόι σου»: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με την Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία»

Στην συνέχεια ρωτήθηκαν ποια στιγμή θεωρεί η κάθε κοπέλα ως πιο αστεία στα γυρίσματα της σειράς.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου περιέγραψε: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με την Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία. Ο Μελέτης Ηλίας έπρεπε υποτίθεται να έρθει κοντά μου και να κάνει ότι ακούει τη μουσική που ακούω και εγώ και να έχει τα ίδια πρότυπα με εμένα. Τότε είχε βγει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο τικ τοκ και ο Μελέτης Ηλίας έκανε το χορευτικό. Κάθε φορά που ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, σκάγαμε στα γέλια».

Ενώ, η Ηλιάνα Γαλάνη απάντησε: «Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν είχε γενέθλια η «Σάντρα» και ο θείος μας ήθελε να κάνει ένα μαγικό κόλπο. Κάθε φορά που περνούσε το cut σε αυτή τη σκηνή, εμείς συνεχίζαμε να γελάμε γιατί έκανε υποτίθεται ότι πονάει και φώναζε. Θυμάμαι που ήμασταν στα καμαρίνια με την Βάσια και δοκιμάζαμε γόβες, βλέπαμε τα ρούχα, βγάζαμε φωτογραφίες στον καθρέπτη και ανεβάζαμε στόρι».

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά τα χρόνια της σειράς με την Ηλιάνα. Μιλάγαμε, εξερευνούσαμε το χώρο όταν δεν είχαμε γύρισμα και παίζαμε», είπε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου σπουδάζει νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Ηλιάνα Γαλάνη έχει κανάλι στο youtube και ασχολείται ενεργά με τα social media, όμως ασχολείται και με το διάβασμα του σχολείου της, καθώς πηγαίνει ακόμα Β’ λυκείου.

Δείτε πώς είναι σήμερα τα κορίτσια από «Το σόι σου» εδώ:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ