ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Άννα Κουτσαφτίκη: Η πίστη της στον Θεό, η υποκριτική, η συμμετοχή της στη «Μουρμούρα» και το τραγούδι

Newsroom
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 35δ.

Η Άννα Κουτσαφτίκη είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και σπούδασε Φιλοσοφική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά, ευτυχώς, για εμάς, την κέρδισε η υποκριτική. Η Άννα Κουτσαφτίκη έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ την απολαμβάνουμε ως Ξένια στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Άννα Κουτσαφτίκη φιλοξενήθηκε, σήμερα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, τη συμμετοχή της στη «Μουρμούρα», αλλά και τη σχέση της και την πίστη της στον Θεό.

Όσον αφορά τη σχέση της με την υποκριτική είπε:

«Ανήκω στη σπαστική κατηγορία ανθρώπων που ξέρουν από μικροί τι θέλουν να γίνουν. Τραγουδούσα κι έπαιζα από μικρή. Έγραφα στο δημοτικό. Ο πατέρας μου, καθηγητής πανεπιστημίου, η μητέρα μου εκπαιδευτικός δεν το ήθελαν ακριβώς, το έκανα κρυφά και τους το ανακοίνωσα. Μπήκα στη θεατρολογία, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ».

Άννα Κουτσαφτίκη: Ο ρόλος της στην «Μουρμούρα»

Για τον τηλεοπτικό της σύζυγο, «Μπάμπη», πρόσθεσε:

«Λειτουργούμε αδερφικά, είναι ειλικρινής η σχέση μας. Υπάρχει αλήθεια και αυτό για εμένα είναι ό,τι καλύτερο. Μιλάμε με τα μάτια. Πρώτα πήραν τον Σπύρο, πέρασαν διάφορες γυναίκες από διπλά του και πήγα κι εγώ».

Άννα Κουτσαφτίκη: Η σχέση της με τον Θεό

Για την πίστη στον Θεό:

«Έχω πολύ βαθιά πίστη, με έχει σώσει στη ζωή μου. Χωρίς αυτήν θα ήμουν με κατάθλιψη, γιατί οι καιροί που ζούμε είναι παράξενοι. Η εκκλησία μας τα έχει χαλάσει λίγο. Ο Χριστός δεν έχει δόγμα με έναν τρόπο που μας το παρουσιάζει η εκκλησία. Λείπει η αγάπη και το ουσιαστικό νοιάξιμο από την εκκλησία. Υπάρχουν ιερείς που είναι συγκλονιστικοί και άλλοι που κουνάνε το δάχτυλο, αυτό δεν έχει σχέση με την ορθοδοξία».

Τέλος είπε:

«Δεν διαφημίζω τον εαυτό μου. Κάπως με πήρε η μπάλα με το θέατρο, οπότε ήρθε σε δεύτερη μοίρα το τραγούδι και το λατρεύω. Σκέφτομαι να κάνω κάτι που να συνδυάζεται του χρόνου».

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ