LIFESTYLE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον ανταγωνισμό;

Newsroom
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 52δ.

Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης του «Καλύτερα δε γίνεται»

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου. Αναφέρθηκε στην νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και στην «αντίπαλο» της Μαρία Μπακοδήμου.

Για τα νούμερα τηλεθέασης τόνισε: “Δεν είμαι terminator. Δεν τρώω ανθρώπους εγώ. Δεν είμαστε στο Walking Dead. Έχω υπάρξει και δεύτερη κάποια Σαββατοκύριακα. Ανεβοκατεβαίνουν τα νούμερα. Απλά έχει τύχει, θα πω, να έχει πάει καλά η εκπομπή μέχρι τώρα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα”.

Η αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στη Μαρία Μπακοδήμου

“Έριξα κλεφτές ματιές στο break μου γιατί μου έστειλε μήνυμα η μαμά μου και μου είπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει την αδυναμία σου, τον Αλιάγα και μπήκα και είδα 3-4 λεπτά τον Αλιάγα” και πρόσθεσε: “Της είπα καλή επιτυχία και δημόσια και ιδιωτικά. Είναι φίλη μου η Μαρία. Είναι ένα κορίτσι που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Τη θεωρώ μια πάρα πολύ αξιόλογη γυναίκα, μια πολύ καλή παρουσιάστρια, ένα κορίτσι μορφωμένο, μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρία. Το είπα από την καρδιά μου και το εννοώ. Ας πάει και πιο πάνω, χαλάλι της”.

Για τους συνεργάτες της διευκρίνισε: “Δεν είμαστε πάνελ εμείς. Είμαστε ομάδα. Είμαστε μια παρέα και βγαίνουμε έξω πολύ μαζί, μαζευόμαστε σπίτι, κάνουμε παρέα, έχουμε κοινό χιούμορ. Είμαστε ένα”.

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:50 στη συχνότητα του Alpha.

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ