LIFESTYLE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Κρατούσε στα χέρια της…7 μισθούς: Σούσουρο με την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας

Θωμάς Γκόγκος
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 38δ.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απασχόλησε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας  μετά την οικειοθελή αποχώρηση του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα από το Survivor. Μάλιστα, οι φήμες έλεγαν ότι αιτία της αποχώρησής του ήταν η ίδια και η είσοδος τρίτου προσώπου στη σχέση τους, γεγονός που οι ίδιοι προσπαθούν να διαψεύσουν. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κρατώντας τσάντα 4.900 ευρώ.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε εστιατόρια με τον Στάθη Σχίζα

Αυτή τη φορά,  σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε σε γνωστό εστιατόριο της Ιεράς Οδού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσιακή με total black look

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και το total black look, φορώντας ριμπ μαύρο εφαρμοστό φόρεμα, που το σέταρε με αμάνικο faux fur τζάκετ και την τελευταία λέξη της μόδας σε παπούτσια, τα πολυαγαπημένα Prada combat boots.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η oversized τσάντα Saint Laurent, που λατρεύουν όλοι οι celebrities του εξωτερικού. Πρόκειται για μία υπέροχη μεγάλη καπιτονέ τσάντα με χρυσό λογότυπο που έχει γίνει ανάρπαστη, με τιμή περίπου στα 4.900 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου εδώ:

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ