Της έγραψε ότι παρατάει το παιδί της για να πάει Παρίσι, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε την καλύτερη απάντηση

της-έγραψε-ότι-παρατάει-το-παιδί-της-γι-139883

Στο Παρίσι χαλαρώνουν τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της και η ίδια μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram μερικά όμορφα στιγμιότυπα. Ωστόσο, πολλοί ήταν δυστυχώς εκείνοι που βρήκαν ευκαιρία να εκφράσουν την άποψη ότι η καλή μάνα είναι αυτή που γίνεται θυσία για το παιδί της, αφήνει τη ζωή και τον εαυτό της και κάθεται κλεισμένη στο σπίτι ή έχει πάντα – μα πάντα – μαζί το παιδί όπου κι αν πάει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε σχόλιο χρήστη του Instagram

Έτσι, οι χρήστες του Instagram άρχισαν να την «κράζουν» στα σχόλια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έδειξε να ασχολείται με τα δεκάδες σχόλια – αλλά αυτό δεν συνέβη και με το συγκεκριμένο, στο οποίο απάντησε:

«Πόσο παρείσακτο θα νιώθει αυτό το μωρό που κάπου το άφησε η μάνα του», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ίδια απάντησε: «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πρώτο της ταξίδι μετά την γέννα

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και βρέθηκε στο Παρίσι, με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris, κοντά στο Λούβρο. Μπορεί η γαλλική πρωτεύουσα να είναι σε αναβρασμό, καθώς γίνονται συχνά διαδηλώσεις κατά της αύξησης του ορίου συνταξιοδότησης, αυτό, όμως, δεν αποθαρρύνει αρκετό κόσμο από το να γευτεί ένα ακριβό και γκουρμέ πιάτο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε στο Instagram της αρκετά stories από τη γαλλική πρωτεύουσα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram της αρκετά stories από τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου απόλαυσε ένα gourmet δείπνο με φόντο τα γραφικά σοκάκια και τα φωτισμένα κτήρια της πόλης.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε, πρόκειται για το Caviar Kaspia, με παραρτήματα εντός κι εκτός Ευρώπης, που άνοιξε το 1927 και μυεί όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα στο καλό και αυθεντικό χαβιάρι.

Φαίνεται πως αυτό τον τρόπο διάλεξε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Ο επιχειρηματίας έκλεισε τα 37 του χρόνια στις 26 Μαρτίου.

Ανάμεσα στα πιάτα που δοκίμασε ήταν και ο νορβηγικός σολομός (21 ευρώ το πιάτο) αλλά και ψητή πατάτα με χαβιάρι.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα 30 γραμμάρια χαβιαριού (περίπου μία κουταλιά της σούπας) κοστίζουν 60 ευρώ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το Παρίσι είναι πάντα μία καλή ιδέα»

«Το Παρίσι είναι πάντα μία καλή ιδέα», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram ενώ μας έδειξε και τα πιάτα που έφαγε στο εστιατόριο που γευμάτισε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτησή της στο instagram

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που διέμενε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ