GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε στην άρνηση του Βασιλιά Καρόλου να τον δει

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 8δ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο Λονδίνο για τον ειδικό εορτασμό της δέκατης επετείου των παραολυμπιακού τύπου αγώνων του «Invictus Games» για πρώην και εν ενεργεία μέλη των ενόπλων δυνάμεων που ο ίδιος έχει ιδρύσει. Στους αγώνες αυτούς κάλεσε όλη τη βασιλική οικογένεια, αλλά δεν θα παρευρεθεί κανείς. Η επίσκεψή του στη Μεγάλη Βρετανία έρχεται μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο.

Διάφορα δημοσιεύματα αναρωτιόντουσαν αν θα συναντηθεί ο πρίγκιπας με τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπό του πρίγκιπα, ο Βασιλιάς Κάρολος δεν έχει χρόνο για τον πρίγκιπα Χάρι. Το παλάτι δήλωσε πως η Κάθριν Μίντλετον θα συναντούσε τον Χάρι μόνο αν κάτι τέτοιο της το ζητούσε προσωπικά ο Βασιλιάς. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως την ίδια μέρα ανακοινώθηκε πως ο Βασιλιάς Κάρολος θα χρίσει συνταγματάρχη τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, τίτλος που προοριζόταν πάντα για τον Χάρι.

Μεγάλη Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου

Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, θα μεταβεί στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου για έναν ειδικό εορτασμό της δέκατης επετείου των παραολυμπιακού τύπου αγώνων του για πρώην και εν ενεργεία μέλη των ενόπλων δυνάμεων, όπως επιβεβαιώθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου.



Ο Δούκας του Σάσεξ θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία στις 8 Μαΐου

Η πρώτη επίσκεψη μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο.



Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει χρόνο για τον πρίγκιπα Χάρι

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κάρολο και τον γιο του – Ποιος ο λόγος που δεν έχουν βρεθεί ακόμα



Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Πρίγκιπα Χάρι

«Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχιζόμενων εικασιών σχετικά με το αν ο δούκας θα συναντηθεί με τον πατέρα του κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτήν την εβδομάδα, αυτό, δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο δούκας έχει βέβαια κατανόηση για το ημερολόγιο των υποχρεώσεων του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες του και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τσατραφύλλιας: «Διήμερη μεταβολή του καιρού με λασποβροχές, πτώση της θερμοκρασίας κι αφρικανική σκόνη»

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ

Eurovision 2024: Η επική αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου βλέποντας τη Φουρέιρα επί σκηνής

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ