Κούκλοι, ίδιοι με τη μαμά τους: Αυτοί είναι οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη σε μια σπάνια φωτογράφιση μαζί με τους δύους γιους της, στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί.
κούκλοι-ίδιοι-με-τη-μαμά-τους-αυτοί-εί-205281

Μεγάλωσαν οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη και είναι ίδιοι με την μητέρα τους.

Οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη βρέθηκαν στην πρεμιέρα του «Κατά φαντασίαν ασθενής», όπου πρωταγωνιστεί η μητέρα τους.

Μπορεί η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 21χρονο Δημήτρη και τον 19χρονο Γιώργο. Οι δυο τους μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις.

Μυρτώ Αλικάκη: Απόσπασμα από συνέντευξη της

Σε συνέντευξή της σχετικά με τη σχέση της με τους γιους της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Μυρτώ Αλικάκη είχε τονίσει: «Έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση πιστεύω, η οποία βασίζεται στον σεβασμό και την αποδοχή. Ο πιο μικρός είναι σχεδόν ενήλικας, αλλά εγώ ήδη τον αντιμετωπίζω έτσι. Άρα είμαστε 3 άνθρωποι που συνυπάρχουμε, προσπαθούμε να επικοινωνούμε. Νιώθω ευλογημένη για αυτό, νιώθω ότι είναι σύντροφοί μου, συνοδοιπόροι μου».

Από την άλλη, ο Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξή του στο Bovary.gr μίλησε για τους γιους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε κάθε ηλικία με τα παιδιά ανακαλύπτεις και την ομορφιά της ηλικίας. […] Τώρα περνάμε πίστα. Πάντα η πλευρά των γονιών χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να συνειδητοποιήσει την καινούργια πίστα. Δεν μ΄αρέσουν οι γονείς που μένουν σε μια ηλικία και δεν ακολουθούν. Πάντα θα θέλουμε να τα προστατεύσουμε και να τους προσφέρουμε, αλλά καλό είναι να συνειδητοποιούμε ότι κι αυτά ωριμάζουν. Η σχέση με το παιδί φτιάχνεται, αρκεί να είσαι εκεί».

Οι δυο γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη βρέθηκαν στο Θέατρο Βράχων, για να απολαύσουν τη μητέρα τους στην κωμωδία του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», όπου πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, ο Δημήτης και ο Πέτρος Λαγούτης στο τέλος της παράστασης πόζαραν για τους φωτογράφους αγκαλιά με τη μητέρα τους, Μυρτώ Αλικάκη:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Πάτρα: Εκκενώθηκαν το γηροκομείο και το παιδιατρικό νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» – Εστάλη 112

Ελένη Μενεγάκη: Πως δείχνει το χλιδάτο ξενοδοχείο στην Άνδρο – «Τσούζουν» οι τιμές ανά νύχτα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η μεγάλη επιστροφή 7 χρόνια μετά το ατύχημα – Η κατάσταση της υγείας του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ