GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τους έπιασαν στα «πράσα»: Η μόνο φωτογραφία που αποδεικνύει πως ο Μάριος και η Ελευθερίου είναι μαζί

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 0δ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το trailer που πρόβαλε ο σταθμός του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Κυριακής και δείχνει τον παίκτη των Διασήμων, Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και την παίκτρια των Μαχητών Καρολίνα-ΖακλίνΚαλύβα να έχουν έρθει πιο κοντά.

Στο χθεσινό επεισόδιο έπαιξαν αμοντάριστα πλάνα από τις επίμαχες στιγμές και ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τους δύο για το εν λόγω θέμα. Ο καθένας έδωσε τις δικές του απαντήσεις που μάλλον δεν ικανοποίησαν τους τηλεθεατές, σύμφωνα με τις αντιδράσεις στο Twitter.

Ο λόγος είναι πως ο Μάριος φημολογείται πως είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, πρώην παίκτρια του Survivor, ενώ και η Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα είναι σε σχέση με τον ράπερ Μπο, πρώην παίκτη του Survivor.

Κι ενώ, από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, ο Μπο έκανε εκστρατεία υπέρ της αγαπημένης του, μιας και το έχουν δηλώσει ότι είναι μαζί, μόλις είδε το τρέιλερ είπε πως μετά από αυτό δεν μπορούν πια να είναι μαζί.

Η αποκάλυψη για τον Μάριο και την Ελευθερίου

 

Σημέρα το πρωί, στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μία αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Ελευθερία Ελευθερίου, μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι είναι όντως χάλια, παρόλο που το Σάββατο την είδαμε να είναι στα μπουζούκια. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί».

Η φωτογραφία του Μάριου και της Ελευθερίου

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ