Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά να ψηθείτε στο μεροκάματο»

«Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες να μαζέψω χρήματα» είπε ξεσπώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
έξαλλη-η-δήμητρα-αλεξανδράκη-τραβάτ-199286

Έξαλλη είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα μηνύματα που έλαβε στα social media, με followers να της ζητούν πώς μπορούν να αποκτήσουν εύκολα δώρα και κινητά τηλέφωνα χαρίζοντάς της likes στις αναρτήσεις της στο instagram.

Έξω φρενών η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Η γνωστή influencer, η οποία συχνά κάνει διαγωνισμούς στον προσωπικό της λογαριασμό, ξεκαθάρισε πως μόνο οι τυχεροί θα μπορούν να λαμβάνουν δώρα μετά από κλήρωση, ενώ συμβούλευσε τους υπόλοιπους να εργαστούν ώστε να αποκτήσουν όσα επιδιώκουν.

«Αυτή η βλακεία που μου στέλνετε: «Πόσα likes θέλεις για να σου πάρω iphone τι ακριβώς είναι;” Εγώ παλιά θυμάμαι για να αγοράσω κάτι έλεγα πως θα δουλέψω τόσες ώρες στην καφετέρια, υπολόγιζα και τα tips και πόσα θέλω για να περάσω για να πάρω αυτό που θέλω. Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες να μαζέψω χρήματα για να πάρω αυτό που θέλω. Εσύ τι είναι αυτό με τα likes για να πάρεις iphone;» είπε ξεσπώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ενώ συνέχισε: «Σοβαρευτείτε και τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι. Δεν φτάσαμε από τη μία μέρα στην άλλη να μπορούμε να δουλεύουμε κάποιοι από το σπίτι μας. Σοβαρευτείτε», αναφέρει στο βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το ξέσπασμά της:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γενέθλια για τον Παύλο Γλίξμπουργκ: Έγινε 57 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ

Όλοι σχολίασαν την τιμή του: H Μαρί Σαντάλ βγήκε έτσι στην Κεφαλονιά και την κοιτούσε όλο το νησί

Σαν την Ελλάδα πουθενά: Στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ