GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

«Έτσι είναι η κοιλιά μου, πονάω πολύ»: Η Τούνη δείχνει το σώμα της 4 μέρες μετά τη γέννα και στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 38δ.

«Και πέρα από το Instagram πάμε να δούμε και λίγο reality». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η Ιωάννα Τούνη το βίντεό της.

Μέσα στο χαμόγελο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έχουν επιστρέψει σπίτι τους μαζί με τον γιό τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρωί του Σαββάτου 14/1 μάλιστα, η νέα μανούλα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε για τον ερχομό του γιου της, αναφέροντας πως γέννησε με καισαρική.

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια μάλιστα, προχώρησε σε ακόμα μια ανάρτηση μέσα από την οποία θέλησε να μας δείξει πώς είναι το σώμα της 4 μέρες μετά τη γέννα.

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σου και το σώμα σου γίνεται ακριβώς όπως ήταν πριν. Όχι, δεν γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, ο πλακούντας κι όλα αυτά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, θέλει προσπάθεια, θα θέλει σίγουρα και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα, έβαζα και κρεμούλες, σας έδειχνα πραγματάκια. Η γραμμή της κοιλιάς αυτή παραμένει ακόμα. Δεν ξέρω πότε φεύγει ακριβώς κι αν φεύγει εντελώς. Εδώ πέρα, πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική, η οποία με τραβάει και με πονάει πολύ, δηλαδή, τις πρώτες μέρες ήταν τόσο επίπονο που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν μπορείς να πας τουαλέτα, έχεις καθετήρα, γενικά δεν είναι ωραίο, δεν είναι πολύ ινσταγκραμικό, αλλά είναι αυτό που συμβαίνει».

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το σώμα της 4 μέρες μετά τη γέννα

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ