GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου: Τα «σημάδια» που προμήνυαν τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 7λ. 34δ.

Τις τελευταίες ημέρες η ελληνική σόουμπιζ έχει ταρακουνηθεί από τις ανακοινώσεις χωρισμών. Με τον τελευταίο χωρισμό να είναι αυτός της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου για πολλούς τα νέα έσκασαν σαν «βόμβα».

Οι φήμες πως τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι και τόσο καλά, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και καιρό, και τελικά ήρθαν να επιβεβαιωθούν με την ανακοίνωση που έστειλαν προς τα Μέσα.

Αθηνά Οικονομάκου: Η ανακοίνωση του διαζυγίου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αθηνά Οικονομάκου: Τα σημάδια στο Instagram που έδειχναν τον χωρισμό

Ίσως μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου με τον δικό της τρόπο να μας «προετοίμαζε» μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή της. Ίσως να μας έλεγε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στον γάμο της και πως προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα καθημερινότητα, διαφορετική από αυτή που μας είχε συνηθίσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που τα προηγούμενα χρόνια είχε υπάρξει ιδιαίτερα εξωστρεφής σε ό,τι είχε να κάνει με το γάμο της, το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει στάση. Οι συχνές αναρτήσεις με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, άρχισαν σταδιακά να αραιώνουν, μέχρι που έγιναν ανύπαρκτες, και φτάσαμε στη μέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου τους.

18 Αυγούστου 2023… Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος γιορτάζουν τα 10 χρόνια από την αρχή της σχέσης τους, και η ηθοποιός στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε, θα παραδεχτεί πως ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα τα κατάφερναν τόσο καλά μεταξύ τους.

«Σαν σήμερα.. πριν από 10 ολόκληρα χρόνια!!!!! Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Το επόμενο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου το πέρασε μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ενώ οι δυο τους έκαναν και ένα ταξίδι στην Ίμπιζα.

4 Σεπτέμβριος 2023… Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξεκινήσει εντατικά γυρίσματα για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» κι ανυπομονεί για την τηλεοπτική της επιστροφή

25 Σεπτεμβρίου 2023… Η ηθοποιός θα βρεθεί για λίγες ημέρες στο Παρίσι χωρίς όμως τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αυτό ωστόσο σε κανέναν δε φαίνεται παράξενο αφού κι άλλες φορές έχει βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

6 Οκτωβρίου 2023… Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος γιορτάζουν τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου και η ηθοποιός αναπολεί εκείνη τη μέρα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.

«Happy Wedding Anniversary my love @feeltheflownow…σαν χθες μου φαίνεται.. πότε πέρασαν 5 χρόνια…» είχε γράψει στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Μια μέρα μετά, το ζευγάρι θα ταξιδέψει μαζί με τα παιδιά του στο Παρίσι. Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσιεύει φωτογραφίες, χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται πουθενά ο σύζυγός της. Και πάλι όμως, τίποτα περίεργο δε μοιάζει να συμβαίνει ανάμεσά τους.

Τέλη Οκτωβρίου η γαλλική πρωτεύουσα καλεί ξανά την Αθηνά Οικονομάκου, μαζί με την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, για επαγγελματικούς λόγους αυτή τη φορά.

18 Δεκεμβρίου 2023… Η ηθοποιός – επιχειρηματίας θα απολαύσει μια σόλο βραδινή έξοδο. Και πάλι όμως, όλα στη ζωή της μοιάζουν να κυλούν ομαλά, αφού η ίδια πάντα φρόντιζε να βρίσκει χρόνο για την ίδια και τους φίλους της.

1 Ιανουαρίου 2024… Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος θα γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους παρέα με μερικούς καλούς τους φίλους.

23 Ιανουαρίου 2024… Ακόμη μια βραδινή έξοδος χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο για την Αθηνά Οικονομάκου. Αυτή τη φορά είχε πάει να απολαύσει τον καλό της φίλο Θανάση Αλευρά.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο να έχουν χωρίσει. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, οι δυο τους θα ταξιδέψουν – για επαγγελματικούς λόγους – στο Ντουμπάι, και όλοι θα θεωρήσουν πως όλα ήταν απλά κακόβουλες φήμες.

20 Μαρτίου 2024… Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει ολοένα και πιο συχνά βραδινές εξόδους μόνο με τις φίλες της.

26 Απριλίου 2024… Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος γράφουν τον επίλογο μιας ζωής δέκα χρόνων που έμοιαζε να είναι βγαλμένη από παραμύθι.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Mεγάλη Εβδομάδα: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά σήμερα

Έχουν ενσυναίσθηση: 3 ζώδια «θησαυρός» που καταλαβαίνουν ακριβώς το πώς αισθάνεσαι

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Διπλές χαρές για το ζευγάρι

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ