LIFESTYLE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Πάσχα στην Τήνο – Οικογενειακές στιγμές, δροσερές βουτιές και μαγευτική θέα

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 8δ.

Ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε τις πασχαλινές του διακοπές στην πανέμορφη Τήνο, απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές στο εξοχικό του σπίτι.

Μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, δείχνοντας παράλληλα και την πανέμορφη θέα που αγναντεύει από το μπαλκόνι του.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας, γνωστός για την αγάπη του για την κολύμβηση, δεν έχασε την ευκαιρία για δροσερές βουτιές στα κρύα νερά του Αιγαίου, αποδεικνύοντας πως ακόμα και ο χειμώνας δεν τον σταματά από την αγαπημένη του συνήθεια.

Το εξοχικό του Λιάγκα στην Τήνο αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για χαλάρωση και ξεκούραση. Διαθέτει πισίνα για δροσερές βουτιές, ενώ η μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας κόβει την ανάσα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας περνάει υπέροχες στιγμές στο εξοχικό του στην Τήνο, τόσο με τους γιους του, όσο και μόνος του, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά του νησιού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής επιλέγει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα, αποδεικνύοντας την αγάπη του για αυτό το πανέμορφο νησί.

Οι ευχές του Γιώργου Λιάγκα για την ονομαστική του γιορτή

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Εξοικονόμηση χρημάτων: 9 εύκολοι τρόποι για να βάλετε στην άκρη 1.000 σε 30 ημέρες

Δέσποινα Βανδή: Ξεσήκωσε όλη τη Μύκονο με τον χορό της

Βέφα Αλεξιάδου: Ζω μόνη μου και λέω «Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ