Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σίγουρη ότι οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν γνώριζαν»

ευγενία-σαμαρά-για-στάθη-παναγιωτόπο-83137

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα και είπε πως, είναι σίγουροι ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν γνώριζαν για τη δράση του.

«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής» δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

Τί είπε η Ευγενία Σαμαρά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Όταν στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλο, η ηθοποιός σχολίασε: «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό».

Δεν γνώριζαν τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέει η Ευγενία Σαμαρά

Για το ενδεχόμενο οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα να γνώριζαν εκ των προτέρων για τη δράση του συνεργάτη τους, η Ευγενία Σαμαρά έδειξε να είναι σίγουρη, πως εκείνοι δεν ήξεραν το παραμικρό: «Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου».

Το θέμα δεν είναι αν γνώριζαν τί έκανε στη κρυφή ζωή του ο Παναγιωτόπουλος, αλλά εάν όφειλαν να γνωρίζουν από την στιγμή που ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ