Έγραψε ιστορία με σπουδαία ερμηνεία: Η Μαρία Σακελλάρη η μεγάλη νικήτρια του The Voice μόλις στα 16 της χρόνια

έγραψε-ιστορία-με-σπουδαία-ερμηνεία-η-134189

Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη είναι πλέον η νικήτρια στον μεγάλο τελικό του The Voice που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Σε μία λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα, με πολύ κέφι, μοναδικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους, χιούμορ, αγωνία αλλά και συγκίνηση οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τη νίκη.

Πώς έγινε ο τελικός του The Voice με νικήτρια τη Μαρία Σακελλάρη

Ο τελικός είχε τρεις φάσεις, καθώς από τους 7 αρχικά φιναλίστ, στη συνέχεια έμειναν 4 και τελικά 2 διεκδίκησαν τον τίτλο.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους.

Την πρώτη πρόκριση πήραν από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο Λάμπρος Τσιαπούτας και από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη η Μαρία Σακελλάρη, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του τελικού.

Μαρία Σακελλάρη: Η μεγάλη νικήτρια του The Voice

Οι δύο τελικές φιναλίστ ήταν η Dodona και η Μαρία Σακελλάρη με τις εμφανίσεις τους να είναι καθοριστικές για την τελική απόφαση του κοινού που έκρινε την μεγάλη νικήτρια.

Eνα τόσο μικρό κορίτσι με απίστευτες φωνητικές ικανότητες. Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια φωνή που θα την ακούμε για πολλά χρόνια ακόμα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ