«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε δίαιτες, ούτε γυμναστική»: Η Καίτη Γαρμπή λέει όχι σε επεμβάσεις και μεγαλώνει φυσικά

δεν-έχω-κάνει-πλαστικές-ούτε-δίαιτες-111087

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα, την σχέση της με τον Διονύση Σχοινά αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Τί είπε η Καίτη Γαρμπή για το εξώδικο του Γιώργου Μαζωνάκη

Αρχικά η Καίτη Γαρμπή είπε: «Ένιωσα την υποχρέωση να βγω να υπερασπιστώ το δίκιο του άντρα μου στο θέμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι πάντα ο Διονύσης αυτός που ζητάει την ειρήνη, είναι ήσυχος.»!

Και πρόσθεσε: «Μου έφτανε η συγγνώμη η τηλεφωνική (σχετικά με το θέμα στην εφορία). Το περίμενα με ένα πιο μεγάλο τίτλο και μια ξεκάθαρη συγγνώμη. Ο χρόνος που περίμενα την εβδομάδα για να αποκατασταθεί το όνομά μου και η αλήθεια, με ζόρισε. Γι’ αυτό περίμενα κάτι να με ικανοποιήσει πιο πολύ ηθικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά που φορούσαμε τότε… τα ποσά ήταν υπέρογκα, αλλά έβγαιναν και τα χαλούσαμε. Εγώ ήθελα να είναι οι εμφανίσεις μου εκρηκτικές, ήθελα να φοράω τα καλύτερα γιατί ένιωθα εγώ καλά μέσα σε αυτά, να είμαι πρωτοπόρος. Είχα κάνει συνάντηση με τον Ρομπέρτο Καβάλι, πήγαμε στο σπίτι του και μου έπεσε το σαγόνι.»!

Καίτη Γαρμπή: Πως διατηρείται και πως είναι ο γάμος με τον Διονύση Σχοινά

Συνέχισε η Καίτη Γαρμπή στην συνέντευξη λέγοντας: «Δεν κάνω δίαιτα, δεν κάνω γυμναστική, δεν κάνω τίποτα, δεν υπερηφανεύομαι γι’ αυτό. Το μόνο που κάνω είναι να γυμνάζω τη φωνή μου, να πηγαίνω ακόμα ωδείο. Με πιάνει μερικές φορές ένα άγχος όταν έχω πρεμιέρα και όταν περνάει η εμφάνιση ξαναμπαίνουμε στην κανονική μας ζωή. Αισθητικές παρεμβάσεις θα κάνω άμα βγουν πράγματα τα οποία δεν παραμορφώνουν και δεν πονάνε. Κάνω λίγα πράγματα και αυτά με ζόρι, επειδή είμαι τεμπέλα, καμία μάσκα. Και ένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ»!

και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Καίτη Γαρμπή είπε: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα… Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-vital-senior-woman-walking-nature-trains-endurance-fitness-vital-senior-woman-walking-nature-image159818246

Αν ήξερε ο κόσμος ποιοι είναι στην πραγματικότητα κάποιοι άνθρωποι του χώρου, θα είχαν τρομάξει. Δεν θα τους στήριζαν, ούτε καν θα τους μιλούσαν. Εγώ θέλω να είμαι αυτό, να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι έτσι. Είμαι απότομη, ολιγόλογη, αιχμηρή; Αυτή είμαι…».

Είναι τόσο γοητευτική αυτή η γυναίκα και χωρίς επεμβάσεις που τί να τις κάνει;… Δεν της χρειάζεται.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ