LIFESTYLE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Άρης Σοϊλέδης: Απαντά στις φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 3δ.

Μετά την είδηση ότι ο Άρης Σοϊλέδης χώρισε με τη Μαρία Αντωνά, το govastileto.gr δημοσίευσε φωτογραφίες του πρώην ποδοσφαιριστή και παίκτη του Survivor από βραδινή του έξοδο με νέα γυναίκα στο πλευρό του. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 26/4 ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση «Όταν Πέθανα» με πρωταγωνιστές τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο Βέμπο, και συνοδευόταν από μία ψηλή και γοητευτική γυναίκα. Όπως όλα δείχνουν, αυτή είναι η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του μετά τη Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης με τη νέα σύντροφό του, Μαριλίνα

Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά!

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η νέα του σύντροφος ονομάζεται Μαριλίνα και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αυτές τις φωτογραφίες και τις φήμες περί τρίτου προσώπου:

«Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, καλώς ή κακώς, ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δεν ξέρω. Μπορεί να τη γνώρισε τώρα την κοπέλα ή να είναι απλώς μια φίλη του».

«Οι φήμες, όμως, ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του».

Μετά τις κοινές φωτογραφίες του με μια εντυπωσιακή κοπέλα και τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Happy Day ότι ο ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει τη ζωή του πολύ πριν τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, όσο δηλαδή βρισκόταν στο Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε μήνυμα στη Μάρτζυ Λαζάρου αναφέροντας:

«Επειδή κάτι ειπώθηκε σε μια εκπομπή, δεν σημαίνει ότι ισχύει» και επεσήμανε ότι δεν υπήρξε τίποτα στην προσωπική του ζωή όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Λιάγκας: «Η Καινούργιου του έχει σταθεί οικονομικά του Μικρούτσικου»

«Καμπανάκι» από Μαρουσάκη: Βροχές σε πολλές περιοχές – Τι λέει για τον καιρό του Πάσχα

Καρυστιανού για Μάτι: «Μαύρη η μέρα για τη δικαιοσύνη, οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ