«Κόκκινος συναγερμός» από Τσατραφύλλια: «Μη βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους, από τις 21:00 και μετά θα είστε ασφαλείς»

Με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον καιρό και συνιστά προσοχή.
κόκκινος-συναγερμός-από-τσατραφύλ-204250

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αττική για την κεραυνική δραστηριότητα ενώ νωρίτερα εστάλη και μήνυμα 112. Με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και συνιστά προσοχή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια, τα φαινόμενα θα είναι άκρως επικίνδυνα και θα διαρκέσουν έως και τις 9 το βράδυ.

Ο ίδιος συστήνει στον κόσμο να μη βρίσκετε σε ανοιχτούς χώρους.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την κακοκαιρία:

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 2 Ιουλίου, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, παρότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο, επισημαίνεται ότι οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο θα έχουν υψηλή ραγδαιότητα, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη υετού.

Αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα θα επηρεάσουν:

Την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έως νωρίς το απόγευμα.

Τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το απόγευμα.

Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι σε τοπικό επίπεδο στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή, με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο: Φωτιές τώρα από κεραυνούς σε Διόνυσο, Άνοιξη, Σταμάτα, Γραμματικό

Δροσιστείτε οικονομικά: To κόλπο με το κλιματιστικό για να μην έρθει «φουσκωμένος» ο λογαριασμός ρεύματος

Λάμπης Λιβιεράτος: Απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές με τις κόρες του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ