Το ξαναέκανε την ίδια μέρα: Το λάθος του σταθμάρχη Λάρισας που κατάλαβε μηχανοδηγός και γλίτωσαν και άλλη καταστροφή

το-ξαναέκανε-την-ίδια-μέρα-το-λάθος-του-131353

Το κεντρικό πρόσωπο των ημερών και ο κύριος όπως φαίνεται υπαίτιος της τραγωδιάς με την σύγκρουση των τρένων και τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη, ο σταθμάρχης Λάρισας φέρεται να έχει ξανακάνει το ίδιο εγκληματικό λάθος στο παρελθόν . Προκάτοχοί του «απασφαλίζουν» και οι καταγγελίες τους, προκαλούν αίσθηση…

Ο σταθμάρχης Λάρισας έχει παραδεχτεί το λάθος του

Ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας φέρεται να έχει ήδη παραδεχτεί το λάθος που οδήγησε στη φονική σύγρκουση των τρένων στα Τέμπη. Μιλάει για ανθρώπινο λάθος και υποστηρίζει πως στην εθνική τραγωδία ο ίδιος είναι το δέντρο και όχι το δάσος. Προκάτοχοί του, προχωρούν σε νέες καταγγελίες. Μιλούν για έναν υπάλληλο άπειρο, ακατάλληλο για τη συγκεκριμένη θέση. Έναν σταθμάρχη που όπως λένε έκανε εγκληματικά λάθη, που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει νωρίτερα σε ανάλογες θλιβερές καταστάσεις.

Ολοένα και πληθαίνουν λοιπόν οι καταγγελίες, όσον αφορά το τραγικο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που άφησε πισω του δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέοι άνθρωποι.

“Είχε ξανακάνει το ίδιο εγκληματικό λάθος ο σταθμάρχης”

Στην καταγγελία ότι ο 59χρονος σταθμάρχης την ίδια μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη είχε κάνει το ίδιο λάθος προχώρησε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης. Σύμφωνα με όσα είπε, μιλώντας στον Alpha, ο κατηγορούμενος σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων είχε κάνει το ίδιο εγκληματικό λάθος.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης Λάρισας έβαλε σε λάθος ράγες τρένο του προαστιακού της Λάρισας, ωστόσο ο μηχανοδηγός το αντελήφθη, έκανε όπισθεν και επέστρεψε στην κύρια γραμμή. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Την ίδια μέρα έγινε αυτό το ολέθριο πάλι λάθος. Ίσως και από αυτή τη σύγχυση να ακολούθησε και η δεύτερη σύγχυση, λόγω της απειρίας του.

“Εβαλε το τρένο με ανάποδα ψαλίδια ο σταθμάρχης”

Έβαλε τρένο με ανάποδα ψαλίδια, ξανά το ίδιο πράγμα. Το τρένο ακινητοποιήθηκε από τον μηχανοδηγό, του ζήτησε διευκρινίσεις, γύρισε πίσω και μπήκε ξανά στην κανονική γραμμή, αφού του γύρισε τα ψαλίδια” είπε, διευκρινίζοντας πως αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα πριν από το δυστύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι σε καταγγελία ότι, ο σταθμάρχης της Λάρισας δεν βρισκόταν στο σταθμό της Λάρισας την ώρα της τραγωδίας και πως στο σημείο βρισκόταν μόνο ο κλειδούχος, προχώρησε ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, Γιώργος Μπαρτζώκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Εμείς απλά αναρρωτιόμαστε αφού και ο πιο αδαής καταλάβαινε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτήν τη θέση γιατί δεν φρόντισαν να τον απομακρύνουν το συντομότερο δυνατό; Θα είχαμε αποφύγει την “δολοφονία” τόσων αθώων παιδιών.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ