Μεγαλείο ψυχής: Οι γονείς του 16χρονου ποδηλάτη που έφυγε από τη ζωή, δωρίζουν τα όργανά του

μεγαλείο-ψυχής-οι-γονείς-του-16χρονου-π-64327

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο νεαρός Μιχάλης, ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από όχημα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, στις 22 Σεπτεμβρίου, 2022.

Οι γιατροί του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” όπου ο ανήλικος νοσηλευόταν διασωληνωμένος, ανακοίνωσαν σήμερα στην οικογένεια την τραγική είδηση, ότι ο γιος τους δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Οι γονείς του 16χρονου ποδηλάτη δωρίζουν τα όργανά του

Η οικογένειά του άτυχου μαθητή, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του.

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Μελίνα Καλαϊτζίδη, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον συμμαθητή της.

«Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή μαθήτρια.

Διαμαρτυρία για τον χαμό του 16χρονου ποδηλάτη

Νωρίτερα, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης όπου φοιτούσε ο 16χρονος Μιχάλης, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, περπάτησαν σιωπηλά σε δρόμους της γειτονιάς ζητώντας οδική ασφάλεια και σωστή οδική συμπεριφορά από οδηγούς και πεζούς.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ