Τα είπε όλα σε 8 λέξεις: Στη “φόρα” το SMS της Αναστάζια που έστειλε στον Πολωνό σύντροφό της

τα-είπε-όλα-σε-8-λέξεις-στη-φόρα-το-sms-τη-159120

Η 27χρονη Αναστάζια, που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω, έστελνε μηνύματα στον σύντροφό της, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού.

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα έστελνε μηνύματα στον σύντροφό της, ο οποίος εργαζόταν σεζόν στην ίδια ξενοδοχειακή επιχείρηση με εκείνη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη, ως βασικός ύποπτος.

Τα μηνύματα της 27χρονης Αναστάζια στον σύντροφό της

Η αδικοχαμένη κοπέλα ζητούσε από τον σύντροφό της να πάει να την πάρει, μέσω μηνυμάτων σε διαδικτυακή εφαρμογή, αλλά εκείνος απαντάει ότι δεν μπορούσε, επειδή εργαζόταν εκείνη της ώρα.

Μάλιστα, ένα από τα μηνύματα της άτυχης κοπέλας έγραφε «Έλα πάρε με από εδώ, δεν νιώθω άνετα».

Η 27χρονη Αναστάζια ζητούσε από τον σύντροφό της να πάει να την πάρει

Το πρώτο μήνυμα απεστάλη στις 20.30 το βράδυ εκείνης της μέρας, στις 20.45 φαίνεται από υλικό κάμερας να μπαίνει στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και στις 22.30 στέλνει το στίγμα της, ζητώντας από τον σύντροφό της να πάει να την παραλάβει.

Εξάλλου, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, χθες, Τρίτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, θεωρεί ότι οι έρευνες καθυστερούν πολύ για να λύσουν ένα τέτοιο έγκλημα, ενώ πιστεύει ότι δόθηκε πολύς χρόνος στους υπόπτους να φτιάξουν τις ιστορίες τους πριν βρεθούν στον ανακριτή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ