«Σίγουρα ήταν έγκλημα, δεν θέλουμε να ξεχαστεί»: Συγκλονίζει η αδερφή της Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη

σίγουρα-ήταν-έγκλημα-δεν-θέλουμε-να-ξ-135773

Συγκλονίζει η αδερφή της νεαρής Κλαούντια Λάτα, που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Γονείς Κλαούντια: «Κάνε μια στάση να σε δούμε»

Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της. Οι γονείς της, που ζουν σε χωριό της Λάρισας, της είπαν «κάνε μία στάση να σε δούμε». Η ίδια, όμως, αρνήθηκε, ώστε να φθάσει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει κάποιες ώρες ξεκούρασης, και να επανεκκινήσει το διάβασμα για τη σχολή της. Ωστόσο, η τύχη επιφύλασσε τα πιο δυσάρεστα για την ίδια και δεκάδες ακόμη, κυρίως, νέους ανθρώπους.

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της Κλαούντια Λάτα

Η Ρένα Κουβελιώτη για την εκπομπή T-live μίλησε με την αδελφή της, Τζένη Λάτα.

Η αδερφή της Κλαούντια Λάτα ζητάει δικαίωση

Η αδερφή της, Τζένη Λάτα, ζητάει δικαίωση για την Κλαούντια, καθώς «μόνο έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή της».

Η αδελφή της Κλαούντια εξομολογήθηκε:

«Η αδελφή μου δεν είχε πάει στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα. Ήμασταν μαζί το τριήμερο στο καρναβάλι. Κλείσαμε τα εισιτήρια με λεωφορείο και ήθελε να κλείσει και επιστροφή, αλλά δεν βρίσκαμε. Έτσι καταλήξαμε στο τρένο. Το τελευταίο διάστημα η αδελφή μου είχε εξετάσεις και δεν ερχόταν στη Λάρισα, αλλά ούτε στην Πάτρα να με δει. Ήθελε να ‘ναι σπίτι μόνη της, γιατί είχε τα μαθήματά της. Έτσι, ήθελε να ξεσκάσει και ήρθε στην Πάτρα. Περάσαμε πολύ ωραία».

«Όταν ήταν στο τρένο, μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπε ότι ήταν στο Παλαιοφάρσαλο κι ότι είχαν καθυστέρηση. Ήξερα ακριβώς που καθόταν. Και η μαμά μου είχε μιλήσει με βιντεοκλήση με την αδελφή μου. Δεν είχε καλό σήμα. Καθόταν στο κυλικείο με το αγόρι της» πρόσθεσε η Τζένη Λάτα.

Αδερφή της Κλαούντια Λάτα: «Σίγουρα ήταν έγκλημα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα»

«Τελευταία στιγμή ήταν σαν να ένιωθε κάτι κι είπε στο αγόρι της να βρει θέση στα πίσω βαγόνια, γιατί το τρένο ήταν γεμάτο. Είχαν πολλές ώρες στο κυλικείο και ένιωθε κούραση. Έφυγε το αγόρι της κι εκείνη έμεινε εκεί. Έκανε 10 βήματα το αγόρι της και τότε έγινε η σύγκρουση».

«Σίγουρα ήταν ένα έγκλημα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όση θλίψη νιώθουμε, τόσο περισσότερη οργή έχουμε. Θέλουμε το θέμα να μην ξεχαστεί» είπε κλείνοντας η αδελφή της Κλαούντια Λάτα.

Είχε μιλήσει και ο σύντροφος της Κλαούντια Λάτα πριν λίγες μέρες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ