Πήγε εκδρομή με το σχολείο, ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε: 15χρονη «κατέρρευσε» μπροστά στους συμμαθητές της, ενώ διασκέδαζαν σε μπαρ

πήγε-εκδρομή-με-το-σχολείο-ένιωσε-αδια-149057

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα σε κλαμπ της πόλης των Τρικάλων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalanews.gr. Δεκαπεντάχρονη που είχε πάει σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα, «κατέρρευσε» μπροστά στους συμμαθητές της. Ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και δυστυχώς, κατέληξε.

Πήγε εκδρομή με το σχολείο, ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε

Είχε έρθει πολυήμερη σχολική εκδρομή στην πόλη των Τρικάλων από την Αθήνα.

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την κοινωνία των Τρικάλων και όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalanews.gr, μια 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης των Τρικάλων. Το συμβάν έγινε γύρω στη 1 το βράδυ.

Η άτυχη μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της με τους οποίους είχε έρθει σχολική εκδρομή. Κάποια στιγμή το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

15χρονη «κατέρρευσε» μπροστά στους συμμαθητές της, ενώ διασκέδαζαν σε μπαρ

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ