Τραγωδία τώρα στο Πέραμα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε εργατικό δυστύχημα – Τους “θέρισε” ο προπέλα

τραγωδία-τώρα-στο-πέραμα-ένας-νεκρός-κ-153733

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του από εργατικό ατύχημα και 2 ακόμα εργάτες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από εργατικό δυστύχημα

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη έξω από πλοίο στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή ο 47χρονος χειριστής και δύο ακόμα εργάτες47 και 43 ετών να τραυματιστούν σοβαρά.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο 47χρονος άτυχος χειριστής του γερανού προσπάθησε να σηκώσει τον έλικα από την προπέλα, με τον έλικα να φεύγει από τη θέση του και να καταπλακώνει τον 47χρονος άτυχο χειριστή. Τον 47χρονο τον μετέφεραν άμεσα στο Τζάνειο νοσοκομείο αλλά είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Νεκρός 47χρονος στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

Τραγωδία στο Πέραμα

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 47χρονος εργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του αναμένεται ωστόσο να χειρουργηθεί. Ενώ ο 2ος τραυματίας ο 43χρονος εργάτης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε στο newsit.gr ο Ακης Αντωνίου, αντιπρόεδρος συνδικάτου μετάλλου Αττικής.

«Ο 47χρονος χειριστής γερανού μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Έπεσε το ένα πτερύγιο της προπέλας όπως το έβγαζαν από την δεξαμενή και τους πλάκωσε. Από τους άλλους δύο ανθρώπους που τραυματίστηκαν, ο ένας είναι με κατάγματα στο πόδι και ο άλλος χτυπήθηκε στο κεφάλι. Έγινε στην πλωτή δεξαμενή μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, εδώ στο Πέραμα, γύρω στις 2 το μεσημέρι. Η δεξαμενή είναι που βγαίνουν τα πλοία έξω και γίνονται από κάτω εργασίες. Προετοιμάζουμε και άλλες κινητοποιήσεις από αύριο για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας».

Πηγή φωτογραφιών 902.gr

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ