«Δεν θα ξανακούσω τη φωνή σου, το γέλιο σου, τη λέξη «μαμά» από τα χείλη σου»: Συγκλονίζει η μαμά του 5χρονου Αλέξανδρου

δεν-θα-ξανακούσω-τη-φωνή-σου-το-γέλιο-118828

Ο 5χρονος Αλέξανδρος Χουρδάκης είχε διαγνωστεί στο τελικό στάδιο καρκίνου και έδωσε γενναία μάχη με όλες του τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Χθες πραγματοποιήθηκε η κηδεία όπου συγγενείς και φίλοι τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία.

Τα σπαρακτικά λόγια της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου

Σήμερα ήταν μια από τις χειρότερες μέρες.. είδα το πρόσωπο σου για τελευταία φορά.. χαϊδέψα τα μαλλιά σου για τελευταία φορά.. Η καρδιά μου έσπασε στα 2 τη στιγμή που σε πήραν μακριά μου για πάντα.. Η μορφή σου όπως την ξέρω δεν θα υπάρχει πια εδώ… δεν θα ξανάκουσω την φωνή σου, το γέλιο σου, τη λέξη μαμα από τα χείλη σου.. δεν θα ξαναδώ την λάμψη των ματιών σου.. δεν θα ξανανιώσω τα χεράκια σου γύρω από το λαιμό μου.. τα αδέρφια σου δεν θα ξανά παίξουν μαζί σου.. τα παιχνίδια σου είναι ακόμα όπως τα άφησες.. Τώρα μόνο θα σε βλέπω στα όνειρά μου.. θα μιλάμε εκεί κ θα περιμένω τη στιγμή που θα ξανά γίνουμε ένα.. είσαι μέσα στην καρδιά μου, στη σκέψη μου στο μυαλό μου κάθε λεπτο.. ξέρω ότι είσαι πλέον ο άγγελος μας κ πάντα θα είσαι μαζί μας.. παιδί μου πήρες μαζί σου την αγάπη μου και τη μισή καρδιά μου… η αγάπη μου θα σε ακολουθήσει όπου κ εαν είσαι.. θα κρατήσω τις αναμνήσεις μας σαν θησαυρό.. μεχρι να συναντηθούμε ξανά αγαπημένο μου παιδιί..

Η ανάρτηση της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ