Αλιβέρι: Άγριο ξύλο μεταξύ 2 μαθητών- Ανήλικος στο νοσοκομείο

αλιβέρι-άγριο-ξύλο-μεταξύ-2-μαθητών-αν-61117

Πολύ άγριο ξύλο έπεσε σήμερα Παρασκευή 23/9 στο Αλιβέρι μεταξύ δύο μαθητών, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο μαθητές της Β’ Γυμνασίου σημειώθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Οι ανήλικοι όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές και σταματούν όταν ο ένας από αυτούς πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος.

Γιατί έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών στο Αλιβέρι

Στο οπτικό υλικό 23 δευτερολέπτων οι δύο μαθητές «μποξέρ» λαμβάνουν θέσεις κι αρχίζει το άγριο ξύλο στα Κριεζά του Αλιβερίου. Όπως βλέπεται και στο βίντεο το άτομο που φοράει την μαύρη μπλούζα μετά τα πρώτα αναγνωριστικά δευτερόλεπτα γρήγορα θα περάσει στην επίθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=zrhMC7itRuo

Θα καταφέρει δύο χτυπήματα στον αντίπαλο του, ενώ με την τρίτη ισχυρή γροθιά του ο ανήλικος με τη λευκή μπλούζα θα σωριαστεί στο έδαφος. Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν το ξύλο εκστασιασμένα, ενώ σε κάθε χτύπημα ξεσπούν σε επευφημίες.

Τί έγινε στο περιστατικό μεταξύ μαθητών και το άγριο ξύλο στο Αλιβέρι

Τα περισσότερα από τα παιδία που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό, όχι μόνο προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο ανήλικους, αλλά καταγράφουν το βίαιο σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ακόμα κι όταν ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου θα πέσει στο έδαφος οι ανήλικοι θα το διασκεδάσουν με το θέαμα. Ωστόσο τα γέλια γρήγορα θα σταματήσουν, καθώς το αγόρι με τη λευκή μπλούζα θα παραμείνει αναίσθητο στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο.

Πολλά είναι τα περιστατικά βίας που βιώνουν μαθητές όλων των τάξεων λόγω κυρίως μπούλιγκ που αφήνουν πληγές όχι μόνο στα σώματα αλλά και στις ψυχές τους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ