Τι είναι το car surfing: Το νέο επικίνδυνο challenge από το εξωτερικό με νεαρούς να παριστάνουν τους Superman στις οροφές αυτοκινήτων

τι-είναι-το-car-surfing-το-νέο-επικίνδυνο-challenge-από-τ-182546

Το car surfing είναι το νέο επικίνδυνο challege των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα έχει έρθει από το εξωτερικό και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα έφτασε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και βίντεο δείχνει νεαρό να είναι ξαπλωμένος στην οροφή αυτοκινήτου που βρισκόταν σε κίνηση για να κάνει car surfing.

Car surfing: Το επικίνδυνο challenge στην Λεωφόρο Ποσειδώνος

Ο νεαρός είχε ανοίξει τα χέρια του και κρατιόταν από το πάνω μέρος κάθε μπροστινής πόρτας. Από πίσω εξείχαν τα πόδια του δεξιά και αριστερά από την αεροτομή και με αυτόν τον τρόπο στηριζόταν πάνω στο αυτοκίνητο όσο αυτό προχωρούσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μίλησε στο Mega και παρουσίασε την εκδοχή του λέγοντας ότι δεν είχε καταλάβει τι έγινε και ότι ένας «τρελός άγνωστος πήδηξε στο αυτοκίνητό μου»

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα «μπαμ» και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας… Βγήκε σου λέω από ένα αμάξι και πήδηξε πάνω στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση».

«Άμα είδες πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι… Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».

Car surfing: Το βίντεο από την Λεωφόρο Ποσειδώνος

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Η δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους από τα πιο απεχθή εγκλήματα που έχω βιώσει»

Κέιτ Μίντλετον: Ερωτηματικά με προειδοποίηση από φωτογραφικό πρακτορείο για το βίντεο με την πριγκίπισσα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Κρήτη: Πήγε για προσκύνημα μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ