Θεοδώρα: Νύφη στην Αθήνα η κόρη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ

Η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ αναμένεται να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα τον αγαπημένο της, αν και ο γάμος τους έχει αναβληθεί 3 φορές.
θεοδώρα-νύφη-στην-αθήνα-η-κόρη-του-κωνσ-197526

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, η κόρη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Θεοδώρα θα παντρευτεί τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η 41χρονη Θεοδώρα θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του πατέρα της να παντρευτεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει.

Το νυφικό της Θεοδώρας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Φημολογείται, όμως, ότι θα θυμίζει το νυφικό της μητέρας της. Από την άλλη, η τιάρα που θα φορέσει αναμένεται να είναι η τιάρα Khedive of Egypt από τον Cartier, δημιουργημένη το 1905.

Οι πλούσιες, αριστοκρατικές νύφες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η ιστορία της τιάρας

Ο γάμος θα ευλογηθεί από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β’ και θα τελεστεί με μεγάλη τιμή, συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια. Παρόντες θα είναι εστεμμένοι και γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως συνέβη και στον γάμο του αδελφού της, Φιλίππου, με τη Νίνα Φλορ το 2021.

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Όλα όσα έγιναν στον «πριγκιπικό» γάμο!

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και σε παραδεισένιο σκηνικό τελέστηκε, στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ. Την παράσταση έκλεψε το κομψό νυφικό της αλλά και η τιάρα της, ένα κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου, Άννας Μαρίας. Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, μάς μεταφέρει τις πληροφορίες.

Ωστόσο, θα λείπει ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, οπότε και η Θεοδώρα θα συνοδευτεί από τον αδελφό της, Παύλο.

Η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» θα είναι λιτή, αλλά μεγαλοπρεπής, με περίπου 100 καλεσμένους.

Η ημερομηνία του γάμου είναι συμβολική, καθώς στις 18 Σεπτεμβρίου 1964, πριν από 60 χρόνια, έγινε ο γάμος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ με την Άννα Μαρία της Δανίας.

Ο γάμος της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ είχε αναβληθεί τρεις φορές στο παρελθόν.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τον καμάρωσαν συγκινημένοι: Oι γονείς του Κωνσταντίνου Αργυρού στην απονομή του διαμαντένιου του δίσκου

Γαστρεντερίτιδα – Μαγνησία: Ανιχνεύθηκε σαλμονέλα στο νερό, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ – Θετικά 7 δείγματα

Γραφικά σπιτάκια, πεντακάθαρα νερά και ονειρικές σπηλιές: Oι «Μαλβίδες» της Ελλάδας βρίσκονται στο Ιόνιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ