Ψυχικό: Ανατροπή – Η διαμάχη για την έκταση που αγόρασε ο τοπογράφος στη Μύκονο

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το στυγερό έγκλημα στο Ψυχικό. Ο τοπογράφος είχε αγοράσει έκταση-φιλέτο στη Μύκονο.
ψυχικό-ανατροπή-η-διαμάχη-για-την-έκ-205342

Ένα επιπλέον στοιχείο που εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές είναι το γεγονός πως ο τοπογράφος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό, είχε αγοράσει έκταση-φιλέτο στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο τοπογράφος, Παναγιώτης Στάθης που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό, με εκτελεστή τον 44χρονο συλληφθέντα, είχε αγοράσει μία έκταση «φιλέτο» στο νησί της Μυκόνου.

Η εν λόγω έκταση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανεγείρεται αυτήν την περίοδο στην περιοχή «Καραπέτης». Αυτό το στοιχείο έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛΑΣ, την ώρα που γίνονται ακατάπαυστες προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το προφίλ του φυσικού δράστη της δολοφονίας, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ενδελεχείς έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστεί ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση των πολυτελούς ξενοδοχείου αναζητούσε τρόπο επέκτασης των εγκαταστάσεων, εξ ου και φαίνεται πως είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της ακριβώς διπλανής έκτασης από το σημείο που αναγείρεται το σύγχρονο οικοδόμημα.

Ψυχικό: Η διαμάχη για την έκταση στη Μύκονο

Ωστόσο, ο τοπογράφος πρόλαβε και αγόρασε ο ίδιος την εν λόγω έκταση, η οποία παρεμπιπτόντως χαρακτηρίζεται ως «φιλέτο» χάρη στη χωροταξική της θέση και κατά προέκταση φέρει μεγάλη αντικειμενική αξίας. Παράλληλα, τονίζεται πως λόγω της ανέγερσης του πολυτελούς ξενοδοχείου, οι γύρω εκτάσεις αυξάνουν ακόμα περισσότερα την αξία τους.

Στο ρεπορτάζ του Mega επισημαίνεται πως το ξενοδοχείο δεν έχει κάποια σχέση με τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη.

Συμπληρώνεται επίσης πως με νόμιμο τρόπο ο τοπογράφος κατάφερε τον Αύγουστο του 2020 να βγάλει άδεια για νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ακριβώς δίπλα στο σημείο που χτίζεται αυτήν την περίοδο το ξενοδοχείο γνωστής εταιρείας. Η άδεια αφορούσε την ανέγερση μη συμπαγούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος αλλά μικρών κατοικιών, μοντέλο που προτιμάται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τονίζεται πως ο τοπογράφος κατάφερε με νόμιμο τρόπο να αποκτήσει κάτι, δηλαδή την εν λόγω έκταση, που ήθελαν πολύ επιχειρηματίες στο νησί της Μυκόνου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το DNA “μίλησε”: O 17χρονος γιος του Αντώνη Βλοντάκη είναι κούκλος σαν τον μπαμπά του

Δεν έρχονται ποτέ στην ώρα τους: Αυτά είναι τα ζώδια που σίγουρα θα σε στήσουν όταν κανονίσετε

Τύφλα να ‘χει η Κομανέτσι: Η Δανάη Μπάρκα κάνει ακροβατικά στην ταράτσα με το σκύλο της και τη χαζεύουν όλοι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ