Πάσχα 2024: Πότε ανοίγουν ξανά σούπερ μάρκετ και τράπεζες

Τα σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες κατεβάζουν «ρολά» εξαιτίας του Πάσχα 2024 και την μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς.
πάσχα-2024-πότε-ανοίγουν-ξανά-σούπερ-μάρκ-190929

Λόγω του Πάσχα 2024 και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς στις 7 Μαΐου, οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές για πέντε μέρες και τα σούπερμαρκετ για δύο μέρες.

Πάσχα 2024: Τι θα γίνει με τις συναλλαγές

Οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για αρκετές μέρες καθώς «κατεβάζουν ρολά» για πέντε ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί οι τράπεζες θα λειτουργήσουν εκ νέου από την προσεχή Τετάρτη 8 Μαΐου καθώς η Τρίτη 7 Μαΐου είναι αργία λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Επισημαίνεται ότι οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που καταχωρήθηκαν από την Μεγάλη Πέμπτη θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη. Επίσης την Τετάρτη 8 Μαΐου θα γίνουν και οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου.

Πάσχα 2024: Πότε ανοίγουν τα σούπερμαρκετ

Επίσης κλειστά θα είναι και για μερικές ημέρες τα σούπερ μάρκετ λόγω της μεταφοράς της αργίας του Πάσχα. Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, ανήμερα του Πάσχα στις 5 Μαΐου, την Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη στις 7 Μαΐου. Επομένως, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στα σούπερ μάρκετ από την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για τη μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα ελήφθη, προκειμένου να μην διαταραχθεί η οικονομική δραστηριότητα της αγοράς σε μία περίοδο σημαντική για το εμπόριο και τους καταναλωτές.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σταμάτης Φασουλής: Συγκίνησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος»

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη έπειτα από πυρκαγιά στο διαμέρισμα της

Βέφα Αλεξιάδου: «Με πίκρανε η Ελένη Μενεγάκη»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ