Με γένια, μακριά μαλλιά, άλλος άνθρωπος: Ο Πατήρ Αντώνιος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από 1,5 χρόνο

με-γένια-μακριά-μαλλιά-άλλος-άνθρωπος-182075

Μετά από 1,5 χρόνο σιωπής και αποχής από τα ΜΜΕ, ο πατήρ Αντώνιος εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και παιδιά που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό, τα οποία τον στηρίζουν. Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του πατέρα Αντώνιου και επτά συνεργατών του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Η σιωπή έσπασε: Ξεκινά η δίκη για τον Πατέρα Αντώνιο

Σήμερα 1/4 είναι η δίκη του πατέρα Αντώνιου και επτά συνεργατών του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο πατέρας Αντώνιος, μετά από 1,5χρόνο σιωπής και «εξαφάνισης» από κάθε Μέσο ενημέρωσης, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και κάποια παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του κόσμου, τα οποία τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου και κατέγραψαν αυτή την πρώτη δημόσια εμφάνιση του  μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Ο ίδιος φαινόταν αρκετά ήρεμος, χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες και το μόνο που είπε ήταν «Χρόνια πολλά».

Να θυμίσουμε ότι το σκάνδαλο με την Κιβωτό του Κόσμου και τις αποκαλύψεις για τον πάτερ ξέσπασε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023.

Πατήρ Αντώνιος: Σήμερα η δίκη του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε «κοτέτσι» που στάζει νερά και κρυώνει», λέει οικογενειακή φίλη

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί οι καταγγελίες στην Εισαγγελία έμειναν στον «πάγο»

Μαρτυρία ιερέα: Σε φιλικό σπίτι ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα – «Φοβόμαστε για τα χειρότερα, στημένη η ιστορία»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ