Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Τι έγραφε το στεφάνι που της έστειλε η Κατιάνα Μπαλανίκα

Αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρετούν την Άννα Παναγιωτοπούλου στο νεκροταφείο Ζωγράφου.
κηδεία-άννας-παναγιωτοπούλου-τι-έγρα-191800

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά αυτήν την στιγμή την αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή Μεγάλο Σάββατο, 27 Απριλίου, σε ηλικία 76 ετών.

Η κηδεία της τελείται στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, παρουσία πλήθους κόσμου, καλλιτεχνών, φίλων και συγγενών, οι οποίοι θέλησαν να της πουν το τελευταίο αντίο.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα βαριά, με τους παρευρισκόμενους να δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ παρόντες στο τελευταίο «αντίο» είναι και οι Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τζόυς Ευείδη, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Κιμούλης, Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί το στεφάνι που της έστειλε η Κατιάνα Μπαλανίκα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα επέλεξε να στείλει στεφάνι για να αποχαιρετήσει την καλή της φίλη, στο οποίο έγραψε: «Καλό ταξίδι, καλή αντάμωση Αννούλα. Χαρές πολλές και στεναχώριες, μια ολόκληρη ζωή μου έλειψες πολύ».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε πίσω της μια πλούσια καριέρα, γεμάτη με αξέχαστες ερμηνείες τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ήταν μια ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό για την αυθεντικότητα, το χιούμορ και την αφοσίωσή της στην τέχνη.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής στην κηδεία της ηθοποιού

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία σε λίγες ώρες και μετά καύσωνας – Πότε και που θα «χτυπήσει»

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη: Το «αντίο» του Γιάννη Κακλέα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ