Καταδικάστηκε ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Αυτή είναι η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
καταδικάστηκε-ο-πρώην-δημοσιογράφος-202925

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Σύμφωνα με το newsbomb του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την παθούσα, δημοσιογράφο και να μην επικοινωνήσει μαζί της με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Τι υποστήριξε ο δημοσιογράφος για την κατηγορία εις βάρος του

Στην πρώτη του δήλωση μετά τα όσα έχουν ακουστεί σε βάρος του ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν λόγω κάποιων φωτογραφιών με την πρώην σύζυγό του, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδε η σύντροφός του με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν έντονα.

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό με την συντροφό μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει, στις οποίες εμφανίζομαι με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να χωρίσω με την πρώην σύζυγό μου και για αυτό τον λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός. Στο παρελθόν ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής όπως με παρουσιάζουν.

Με επισκέφθηκε η εν διαστάσει σύζυγός μου, εχθές στο Α.Τ. Ομόνοιας μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε δύο παιδιά και μία πολύ καλή σχέση. Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και ότι το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί και όχι η ίδια και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείται αυτεπάγγελτα».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θα τα βρουν πολύ σκούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το Σύμπαν τον Ιούλιο του 2024

Το λέει και το όνομά του: Αυτό είναι το φυτό του χρήματος που πρέπει να βάλεις άμεσα στο σπίτι σου

Γεωεπιστήμονας προειδοποιεί: Έγινε σεισμός στο ρήγμα του Αιγαίου, έρχεται και ο μεγάλος – Πού θα χτυπήσει

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ