Η νεκροψία «μίλησε»: Ανατροπή – Έτσι πέθανε τελικά η 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία

Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης κατα την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρονης Βασιλικής διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα.
η-νεκροψία-μίλησε-ανατροπή-έτσι-πέ-199237

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως το 11χρονο κορίτσι από την Ηλεία φαίνεται να είχε σεξουαλική επαφή, πράγμα που συνηθίζεται για τη φυλή των Ρομά, όπως σχολίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Ηλεία: Τι έδειξε η νεκροψία

Ευρήματα ωστόσο που να παραπέμπουν σε βιασμό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση, που ξεκίνησε το πρωί μετά τις 9 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.00. Η ενδελεχής εξέταση της σορού της 11χρονης Βασιλικής έδειξε πως το κορίτσι έφερε δύο τραύματα στον θώρακα και την πλάτη. Το τραύμα στον θώρακα φαίνεται ότι ήταν αυτό που οδήγησε στον θάνατο το 11χρονο κορίτσι, αφού έπληξε ζωτικό όργανο.

 

Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης έλαβε δείγματα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία θα δώσουν στοιχεία για το πόση ώρα έμεινε ζωντανή στο σημείο όπου βρέθηκε η 11χρονη, εάν πέθανε ακαριαία, εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες. Τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή Πατρών αναμένεται να αποσταλούν την επόμενη ώρα στην Ασφάλεια Πύργου, ώστε το έγγραφο να τοποθετηθεί στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, προς γνώση του εισαγγελέα που θα του ασκήσει δίωξη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δάκρυσαν όλοι στο κοινό: Η Δέσποινα Βανδή είπε αυτό που δεν περίμενε κανείς για τον Βασίλη Καρρά

Λίγοι το γνωρίζουν: Έτσι θα κάνετε το κλιματιστικό σας να αποδίδει περισσότερη δροσιά μέσα στον καύσωνα

Με 1 μόνο αίτηση, το πήρες: Το «άγνωστο» ειδικό βοήθημα των 1000 ευρώ που μόλις ξεκίνησε

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ